Fatih Erbakan'la Milli Görüşe Taze Kan Geliyor. Rize'de Gözler Zerdeci'de

Fatih Erbakan'la Milli Görüşe Taze Kan Geliyor. Rize'de Gözler Zerdeci'de
Merhum Milli Görüş Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın oğlu Dr. Muhammed Ali Fatih Erbakan, yeni bir parti kuracağını açıkladı. Erbakan’ın Milli Görüş’te taze kan olarak kuracağı partinin Rize Kurucu İl Başkanı Mehmet Akif Zerdeci’nin olması bekleniyor.

Milli Görüş Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın oğlu Dr. Muhammed Ali Fatih Erbakan, ''Buyurun başlıyoruz'' başlıklı yayınladığı mesajda kurulacak yeni partinin tarihini 23 Kasım Cuma günü olarak açıkladı.

başbakan Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın da sık sık kullandığı ''Bir çiçekle bahar olmaz, ancak her bahar bir çiçekle başlar'' sözü ile çağrısını yaparak, yola çıktıklarını ifade eden Fatih Erbakan mesajına, ''1969 yılında tüm insanlığın kurtuluşu için yola çıkan merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan hocamızın doğum günü ve milletimizin yeniden dirilişinin başlangıcı olan 29 Ekim'de; Milli Görüş Hareketine ikinci baharını yaşatmak, milletimizin ve 7 milyar insanın kurtuluşunu ve selametini temini etmek için yola çıkan kutlu kervanın müjdesini milletimize, İslam Alemi'ne ve tüm insanlığa veriyoruz Elhamdülilllah...'' sözleriyle partinin kuruluş amacını bu sözlerle açıkladı.

Yeni kurulacak partinin 23 Kasım 2018 Cuma günü olacağını da mesajında paylaşan Erbakan, Milli Görüş vizyonuyla devam edeceğini de belirti.

fatih-erbakan-1.jpg

RİZE’DE GÖZLER ERBAKAN VAKFI İL TEMSİLCİSİ ZERDECİ’Yİ GÖSTERİYOR

Fatih Erbakan’ın kuracağı yeni partinin Rize Kurucu İl Başkanı olarak Saadet Partisi Rize Eski İl Başkanı ve Genel Merkez Rize İl Müfettişi, Erbakan Vakfı Rize İl Temsilcisi Mehmet Akif Zerdeci’nin atamasının yapılması bekleniyor.

mehmet-afik-zerdeci.jpgfatih-erbakan-001.jpg