Fatih Kaan Arıman'ın Cenaze Bilgileri Belli Oldu

Fatih Kaan Arıman'ın Cenaze Bilgileri Belli Oldu
Karaciğer enfeksiyonuna bağlı olarak tedavi gördüğü İstanbul’da hayatını kaybeden BAL Ligi ekiplerinden Rize Özel İdarespor’un takım kaptanı Fatih Kaan Arıman, yarın Rize’de toprağa verilecek.

Bölgesel Amatör Lig 10. Grup 14. Haftasında 4 Şubat’ta deplasmanda oynayıp 2-1 kazandıkları Kars 36 Spor karşılaşması öncesinde zorlu maçta arkadaşlarını yalnız bırakmak istemediğinden üşütmeye bağlı olarak Rize’de hastaneye giden ve burada serum taktırarak ağrı kesici ilaçlar alarak antrenmanlara devam eden Rize Özel İdarespor’un takım kaptanı Fatih Kaan Arıman (29), maç için de gittiği Kars’ta karşılaşmadan kısa bir süre önce hastaneye giderek serum taktırıp ağrı kesici aldı. Arkadaşlarının maça çıkmasını istememelerine rağmen karlı zemin ve soğuk havada maça çıkan Fatih Kaan Arıman, 90 dakika boyunca sahada kaldı.

Maç sonu Rize’ye dönüşte rahatsızlanan ve hastaneye giderek serum taktırdıktan sonra evine giden Arıman, sabah gittiği sağlık ocağında yapılan tahlillerde kanındaki enfeksiyon oranının yüksek çıktığının tespit edilmesi üzerine önce Rize Devlet Hastanesinde ardından Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındı. Karaciğer enfeksiyonu nedeniyle yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan Fatih Kaan, Çarşamba günü Rize Artvin Havalimanından ambulans uçakla İstanbul’a gönderildi. Çam ve Sakura Şehir Hastanesi’nde tedavi altına alınan genç futbolcu yapılan tedaviye cevap veremeyerek hayatını kaybetti.

Rize Merkeze bağlı Camidağı Köyü Muhtarı Recep Arıman’ın da oğlu olan Fatih Kaan Arıman evli olup 1 ve 3 yaşında 2 kız çocuğu babasıydı.

CENAZE SAHİL CAMİİNDEN KALDIRILACAK

Ölümüyle Rize’yi yasa boğan genç sporcunun cenazesi yarın (10 Şubat Cumartesi günü) İkindi namazını müteakip Rize Sahil Camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Camidağı Köyündeki aile kabristanlığına defnedilecek.

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
3 Yorum