Fatih Terim Sinirden Küplere Bindi! 'Ben İstiyorum Çaykur Rizespor Alıyor'

Fatih Terim Sinirden Küplere Bindi! 'Ben İstiyorum Çaykur Rizespor Alıyor'
Çaykur Rizespor’un Milli Takımın yükselen değeri Kenan Karaman’ı sezon başında transfer etmek istediği, Milli oyuncunun Türkiye’yi düşünmediğinden transferin gerçekleşmediği ortaya çıktı.

Geçtiğimiz sezon Fortuna Düsseldorf formasıyla 20 maçta 6 gol 1 asist yapan ve gösterdiği başarılı performansla Süper Lig ekiplerinin dikkatini çeken Kenan Karaman’ın teklif aldığı ilk takımın Çaykur Rizespor olduğu ortaya çıktı.

Şenol Güneş’in milli takımında kendisine sık sık şans verilen Kenan Karaman’ın genelde eline geçen fırsatları iyi kullandığı görülürken yetenekli futbolcunun Sırbistan maçındaki asistinin yanı sıra Rusya karşısında attığı gol transfer iddialarının daha ciddi bir şekilde gün yüzüne çıkmasına yetti.

Sözleşmesinde 2 milyon euro’ya serbest kalır maddesi bulunmasına rağmen sezon sonunda Fortuna ile kontratı sona erecek olan Kenan Karaman’ın yazıldığı gibi Galatasaray veya Fenerbahçe’den değil Çaykur Rizespor’dan teklif aldığı ifade edildi.

kenan-karaman.jpg

BundesLiga kulüplerine yakınlığıyla bilinen menajer Ali Adman, Kenan Karaman için sezon başında Ç.Rizespor yetkilileriyle görüştüklerini açıklarken genç temsilcinin ‘Anlaşma için her şey hazırdı fakat Kenan son anda Türkiye’yi düşünmüyorum deyince transfere nokta konulamadı’ sözleri 26 yaşındaki forvetin Karadeniz temsilcinin kapısından döndüğünü ortaya çıkardı.

Ocak ayı için adı sık sık Galatasaray’la anılan Kenan Karaman’ın sarı kırmızılı formayı giymeyi çok istediği belirtilirken tecrübeli teknik direktör Fatih Terim’in yönetime ‘Kenan’ talimatını verdiği kaydedildi. Bu sezon toplamda 13 maça çıkan 1,90’lık forvet 4 gol 1 asist yaptı.

Ayrıca transfer görüşmeleri için yönetimle sürekli toplantı halinde olan Terim'in Abdurrahim Albayrak'a 'Kenan'ı biz istiyoruz Çaykur Rizespor resmi teklif götürüyor' serzenişinde bulunduğu kaydedildi.

kenan-karaman-milli-futbolcu.jpg

Kaynak:Vatan