Fedakar Anne Gözyaşları Arasında Köyü'nde Defnedildi

Fedakar Anne Gözyaşları Arasında Köyü'nde Defnedildi
Rize'de 8 aylık bebeği ile 12 ve 14 yaşlarındaki 2 çocuğunu yangından kurtaran ancak kendisi alevler içinde kalarak hayatını kaybeden anne Emine Topal, Pazarköy'de defnedildi.

Rize’nin Pazarköy köyünde sobaya attığı yanıcı maddenin parlaması üzerine evi alev alan ve üç çocuğunu evden dışarı çıkararak kurtaran 37 yaşındaki Emine Topal, kendisini kurtaramadı. Yangında vücudunun büyük bir bölümü yanan anne Topal, dün Trabzon KTÜ Farabi Hastanesi'nde hayatını kaybettikten sonra bugün Pazarköy Köyünde gözyaşları arasında defnedildi.

Olay, Rize merkeze bağlı Pazarköy köyünde Cuma günü meydana geldi. Emine Topal, sobaya attığı yanıcı maddenin parlaması üzerine evi ve kendisi alev aldı. Talihsiz kadın önce üç çocuğunu dışarı çıkarttı. Ancak bu sırada vücudunda ağır yanık oluşan Emine Topal, vatandaşların yardımıyla Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından Emine Topal, aynı gün Trabzon Karadeniz Teknik Üniversitesi Farabi Hastanesi’ne sevk edildi. Ancak talihsiz kadın, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve dün hayatını kaybetti..

emine-topal-yanginfa-3-cocugunu-kurtardi-kendini-kurtaramadi.jpg

14 yaşında Beyzanur, 12 yaşındaki Nisanur ile 8 aylık Muhammet adında 3 çocuğu olan Emine Topal, bugün ikindi namazı sonrası kılınan cenaze namazının ardından Pazarköy köyünde toprağa verildi. Taziyeleri kabul eden eşi İbrahim Topal’ın gözyaşlarını tutamadığı görüldü. Bu arada komşularının evinde bulunan 8 aylık Muhammet'i görenler gözyaşlarını tutamadı.

muhammet-topal.jpg

3.20131015162033.jpg

İLGİLİ HABERLERİMİZ

Fedakar Anne Hayatını Kaybetti

Rizeli Fedakar Anne Yaşam Mücadelesi Veriyor