Federasyon Üyelerinden Rize Valisi Çakır'a Ziyaret

Federasyon Üyelerinden Rize Valisi Çakır'a Ziyaret
Güreş Federasyonu Karakucak Yürütme Kurulu Üyesi ve Çorum Güreş İl Temsilcisi Hüseyin Teke ve beraberindekiler Rize Valisi Nurullah Çakır'ı makamında ziyaret etti.

Güreş Federasyonu Karakucak Yürütme Kurulu Üyesi ve Çorum Güreş İl Temsilcisi Hüseyin Teke ve beraberinde Yıldızlar Serbest Güreş Milli Takım Teknik Direktörü Rusam Çetin, Rize Güreş Antrenörleri Muharrem Palaoğlu ve Cahit Avcı Rize Valisi Nurullah Çakır’ı Makamında ziyaret etti.

Hüseyin Teke, ziyaret esnasında yaptığı açıklamada; “Sayın Valimiz Nurullah Çakır ile Çorum’da birlikte çalıştık. Sayın Valimiz, Çorumdaki çalışmalarımız esnasında sürekli olarak bizlerin, güreş sporunun ve güreşçilerimizin destekçisi olmuştur. Bizde hem minnettarlığımızı göstermek hem de yeni görevinde başarı dileklerimizi sunmak için buradayız” dedi.

gures-federasyonu-karakucak-yurutme-kurulu-uyesi-ve-corum-gures-il-temsilcisi-huseyin-teke-ve-beraberindekilerden-rize-valisi-nurullah-cakira-ziyaret-1.jpg

Hüseyin Teke ve beraberindekilerin ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Çakır, ata sporumuz güreşe yapmış oldukları hizmetlerden ve Yıldızlar Serbest Dünya Şampiyonasında üçüncü olan Çorum Belediye Spor sporcusu Selim Kazan gibi sporcuları yetiştirdiklerinden dolayı kendilerine teşekkür etti.