Fen-Matya’da Derece Yapan Öğrenciler Ödüllendirildi

Fen-Matya’da Derece Yapan Öğrenciler Ödüllendirildi
Rize'de Fen-Matya’da derece yapan öğrenciler ödüllendirildi

Rize’de, Özel Şahika Fen Lisesi ve Özel Kopuzlar Şahika Lisesi tarafından geçtiğimiz hafta düzenlenen 3. Fen-Matematik Yarışması (Fen-Matya) sonrası dereceye giren 52 öğrenci ödüllendirildi.

Özel Şahika Salih Kalkavan İlköğretim Okulu Konferans Salonunda düzenlenen ödül törenine Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ)Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Adnan Midilli, RTEÜ İlahiyat Fakültesi Dekanı  Prof. Dr. Süleyman Mollaibrahimoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Saffet Yıldırım, Şahika Eğitim Kurumları Genel Müdürü İlhami Dülgeroğlu, Yeşilçay Yurt-Kur Müdürü Ensar Mutlu, RİSİAD Başkanı Mustafa Külünkoğlu, okul müdürleri, öğretmenler, derece yapan öğrenciler ve öğrenci aileleri katıldı.

rizede-fen-matya’da-derece-yapan-ogrenciler-odullendirildi-(12).jpg

rizede-fen-matya’da-derece-yapan-ogrenciler-odullendirildi-(1).jpg

rizede-fen-matya’da-derece-yapan-ogrenciler-odullendirildi-(3).jpg

Ödül töreni öncesi konuşan Şahika Eğitim Kurumları Genel Müdürü İlhami Dülgeroğlu, 2009 yılından itibaren yapılan ve 3’üncüsü geride kalan Fen-Matya yarışmaları ile ildeki başarılı öğrencilerin ön plana çıkarıldığına dikkat çekti.

rizede-fen-matya’da-derece-yapan-ogrenciler-odullendirildi-(2).jpg

Devletin ve milletin geleceğinin, eğitimcilerin yetiştirdiği nesillere bağlı olduğunu söyleyen Dülgeroğlu, “Kurumumuz bu amaç doğrultusunda hareket ediyor, bu sorumluluk bilinci ile ildeki eğitime katkıda bulunuyor. İl genelindeki ortaokullardan 7 ve 8’inci sınıf öğrencilerinin katıldığı yarışmalarda öğrencilerimize 40 fen, 40 matematik sorusu yöneltildi. Yarışmada asıl amaç öğrencilerin fen ve matematik öğrenme isteklerini artırmaktır. 57 okuldan 600 öğrencinin katıldığı yarışmalarda dereceye giren 52 öğrenciyi kutluyorum. Sosyal etkinlikler, sportif aktiviteler ve düzenlediği birçok önemli organizasyonlarla Rize eğitimine büyük katkı sağlayan kurumumuz bu yöndeki çalışmalarını hızla sürdürmeye devam edecektir. Bu faaliyetleri yapmamızda bizlere yardımcı olan öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz, velilerimiz ve yönetim kurulumuza teşekkür ediyorum.”
    
Yapılan konuşmaların ardından, yarışmada dereceye giren 52 öğrenciye başarı sertifikası ve madalya verildi. Öğrencileri sınavlara hazırlayan öğretmenler ve okul müdürlerine ise başarı plaketi takdim edildi.

rizede-fen-matya’da-derece-yapan-ogrenciler-odullendirildi-(4).jpg

rizede-fen-matya’da-derece-yapan-ogrenciler-odullendirildi-(5).jpg

rizede-fen-matya’da-derece-yapan-ogrenciler-odullendirildi-(6).jpg

rizede-fen-matya’da-derece-yapan-ogrenciler-odullendirildi-1.jpg

rizede-fen-matya’da-derece-yapan-ogrenciler-odullendirildi-(8).jpg

rizede-fen-matya’da-derece-yapan-ogrenciler-odullendirildi-(9).jpg

rizede-fen-matya’da-derece-yapan-ogrenciler-odullendirildi-(10).jpg

rizede-fen-matya’da-derece-yapan-ogrenciler-odullendirildi-(11).jpg

rizede-fen-matya’da-derece-yapan-ogrenciler-odullendirildi-(13).jpg