Fenerbahçe 11 Maç Cezaya İsyan Etti !

Fenerbahçe 11 Maç Cezaya İsyan Etti !
Fenerbahçe Kulübü, PFDK'nın Meireles'e verdiği cezaya sert tepki gösterdi.

Fenerbahçe Kulübü, PFDK'nın Portekizli futbolcu Raul Meireles'e verdiği 11 maçlık cezayla ilgili açıklama yaptı.

Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklama şu şekilde:

'PFDK'nın, oyuncumuz Raul Meireles hakkında vermiş olduğu 11 maçlık ceza kamuoyunun malumudur. Bilinmelidir ki Fenerbahçe Yönetim Kurulu olarak, haksız ve mesnetsiz olarak verilmiş bu cezanın tarafımızdan kabul edilebilir nitelikte olmadığını ve bu cezanın futbolcumuz Raul Meireles'e değil, tüm camia olarak Fenerbahçe'ye verilmiş bir ceza olduğunun farkındayız.

PFDK kararı sonrasında bu kararla ilgili olarak devam eden disiplin yargılaması nedeniyle göstermek zorunda olduğumuz sabır ve sükunet saklı kalmak kaydıyla; Fenerbahçe Yönetim Kurulu'nun olağanüstü olarak toplanacağını, kararla ilgili olarak Tahkim Kurulu'na gerekli müracaatın yapılacağını ve duruşma talep edileceğini, Tahkim Kurulu'nda yapılacak duruşmaya Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Sayın Aziz Yıldırım ve diğer tüm ilgililerin bizzat katılacağını, tarafımızdan konuya verilen önem nedeniyle hukuki mücadelemizin devamında ise yönetim kurulumuz tarafından alınacak kararların radikal ve Türk futbolunu yakından ilgilendirecek nitelikte kararlar olacağını tüm kamuoyuna bildiririz.'

MEIRELES'E REKOR CEZA

Fenerbahçe, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK)'ndan gelen haberle sarsıldı. Sarı lacivertlilerin Portekizli yıldızı Raul Meireles'e Galatasaray maçında yaptığı hareketlerden dolayı 11 maç ceza verdi. PFDK'nın Meireles'e hakeme tükürmekten 8 maç, yaptığı hareketten de 3 maç ceza aldığı ifade edildi. Meireles'e ayrıca 20 bin TL de para cezası verildi.