Fenerbahçe Kafilesi Rize’de VİDEO İZLE

Fenerbahçe Kafilesi Rize’de VİDEO İZLE
Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu’nda yarın deplasmanda Rizespor ile karşı karşıya gelecek olan Fenerbahçe, Rize’ye geldi.

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu’nda yarın deplasmanda Rizespor ile karşı karşıya gelecek olan Fenerbahçe, Trabzon’dan karayolu ile Rize’ye geldi.

Fenerbahçe kafilesi, Rizespor maçı için hava yoluyla Trabzon’a geldi. Sarı-lacivertli ekip Trabzon Havalimanı’ndan geniş güvenlik önlemleri altında kendilerini taşıyacak otobüslere binerek Rize’ye hareket etti.

fenerbahce-rizede-2.20150210195142.jpg

Yoğun güvenlik önlemleri altında kafile kamp yapacakları Rize Dedeman Otel’e ulaşırken, otel önünde bir grup taraftar tarafından karşılandı. Sarı-lacivertli taraftarların çiçekli karşılaması sırasında H.A isimli bir şahsın kafiledekilere hakaret etmesi üzerine polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

fenerbahce-rizede-1.20150210195738.jpg

Fenerbahçe'nin 19 kişilik maç kadrosunda şu isimler yer alıyor: Mert Günok, Erten Ersu, Bekir İrtegün, Serdar Kesimal, Michal Kadlec, Mehmet Topuz, Uygar Mert Zeybek, Pierre Webo, Moussa Sow, Mehmet Topal, Selçuk Şahin, Emmanuel Emenike, Bruno Alves, Raul Meireles, Diego Ribas, Savaş Polat, Mehdi Akgül, Caner Koca ve Ramazan Civelek.

 

fenerbahce-rizede-1.20150210195150.jpg

fenerbahce-rizede.jpg