Fenerbahçe Kafilesini Taşıyan Uçak Sabiha Gökçen Havalimanı’na İndi

Fenerbahçe Kafilesini Taşıyan Uçak Sabiha Gökçen Havalimanı’na İndi
Trabzon'da oynanan ve Fenerbahçe'nin 3-2 galibiyeti ile sonuçlanan maçın ardından yaşanan olaylar Türkiye gündemine oturdu.

Trabzon'da oynanan ve Fenerbahçe'nin 3-2 galibiyeti ile sonuçlanan maçın ardından yaşanan olaylar Türkiye gündemine oturdu. Yaşanan olayların ardından Trabzon'dan ayrılan Fenerbahçe kafilesini taşıyan uçak Sabiha Gökçen Havalimanı'na iniş yaptı.

Fenerbahçe kafilesini taşıyan Freebird Hava Yolları'na ait uçak saat 03.50 sularında Sabiha Gökçen Havaalanı'na iniş yaptı. Yaşanan olayların ardından Trabzon'dan ayrılan kafileyi karşılamak isteyen yüzlerce sarı-lacivertli taraftar da Sabiha Gökçen Havalimanı'na akın etti. Fenerbahçe yöneticileri, teknik heyet ve futbolcuların yer aldığı kafile, güvenlik önlemleri altında kendilerini bekleyen özel araçları ve takım otobüsüyle havalimanında taraftarlar tarafından coşkuyla karşılandı. Heyet bu coşkulu karşılamanın ardından havalimanından ayrıldı.

Fenerbahçe Kafilesini Taşıyan Uçak Sabiha Gökçen Havalimanı’na İndi

Kaynak:IHA

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.