Fenerbahçe Rize'den Olaysız Ayrıldı Trabzon'da Tepkiyle Karşılandı

Fenerbahçe Rize'den Olaysız Ayrıldı Trabzon'da Tepkiyle Karşılandı
Trabzonspor maçı için Rize'ye gelen Fenerbahçe olaysız bir şekilde Rize'de çalışmalarını tamamladıktan sonra Rize'den ayrılarak Trabzon'a gitti.

Spor Toto Süper Ligi’nin 22. haftasında Trabzonspor ile karşılaşacak Fenerbahçe, 2 günlüğüne geldiği Rize'den olaysız görkemli bir şekilde ayrıldı.

Cuma akşamı Ç.Rizespor Sosyal Tesislerinde dün ise Rize Yeni Şehir Stadı'nda çalışmalarını yapan Fenerbahçe bugünü kaldığı Dedeman Otel'de dinlenerek geçirdi. Sarı Lacivertliler karşılaşma için akşam üstü Rize'den ayrılarak Trabzon'a gitti.

Fenerbahçe taraftarları takımlarını Rize’den görkemli bir hazırlık ile uğurladılar. Takım otelden ayrılmadan otel önünde toplanan çok sayıda taraftar meşaleler yakarak tezahüratlarda bulundu. Takım otobüsü otelden ayrılırken taraftarlar otobüsün ardından uzun bir konvoy oluşturdu. Konvoyda ki sarı lacivert bayraklar taşıyan araçlar Rize çıkışına kadar takıma eşlik etti.

fenerbahce-rizeden-gorkemli-bir-sekilde-mesalelerle-ugurlandi-1.jpg

fenerbahce-rizeden-gorkemli-bir-sekilde-mesalelerle-ugurlandi-2.jpg

fenerbahce-rizeden-gorkemli-bir-sekilde-mesalelerle-ugurlandi-3.jpg

fenerbahce-rizeden-gorkemli-bir-sekilde-mesalelerle-ugurlandi-4.jpg

fenerbahce-rizede-calisti-1.jpg

fenerbahce-rizede-calisti-5.jpg

fenerbahce-rizede-calisti-2.jpg

Fenerbahçe arasında Hüseyin Avni Aker Stadı’nda oynanacak olan maç öncesi iki takımda stadyuma olaysız bir şekilde gelirken, bordo-mavili taraftarlar sarı-lacivertli kafileye büyük tepki gösterdi.

Hüseyin Avin Aker Stadı’na ilk gelen takım konuk ekip Fenerbahçe oldu. Konakladığı Rize ilinden kara yolu ile Trabzon’a gelen sarı-lacivertli takımın gelişi sırasında herhangi olumsuz bir olay yaşanmazken, stadyumunda etrafında bulunan bordo-mavili taraftarlar Fenerbahçe’nin gelişi sırasında tezahüratlarda bulundu. Sarı-lacivertli takımın soyunma odasına gitmesinin ardından Avni Aker Stadı’na bu kez ev sahibi Trabzonspor geldi.

Fenerbahçe, sahaya şu on birle çıkacak: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Bekir İrtegün, Egemen Korkmaz, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal, Emre Belözoğlu, Cristian Baroni, Dirk Kuyt, Moussa Sow, Pierre Webo.