Fenerbahçe Rizesporlu Futbolcuyu İstedi

Fenerbahçe Rizesporlu Futbolcuyu İstedi
Eneramo transferini bitirme aşamasına gelen Ç.Rizespor’da sürpriz gelişme… Fenerbahçe, Ç.Rizespor’dan bu futbolcuyu istedi…

5 yıl aradan sonra Süper Lige yükselen Ç.Rizespor transfer çalışmalarını sürdürüyor. Dün 15 futbolcu ile yollarını ayıran Yeşil Mavililer, Eneramo transferini büyük ölçüde tamamlarken Karadeniz ekibinde sürpriz bir gelişme yaşandı. Süper Ligin güçlü ekiplerinden Fenerbahçe, Karadeniz ekibinden Oğuzhan’ı istedi. Ancak, Yeşil Mavili yönetim bu transfere pek sıcak bakmıyor.

Sivasspor forması altında Süper Ligde rakip fileleri 11 kez havalandıran Eneramo’nun, Ç.Rizespor’a transferi son aşamaya geldi. Transferde büyük bir sorun yaşanmazsa Eneramo’nun gelecek sezon Ç.Rizespor’da forma giyeceği öğrenildi.

FENERBAHÇE OĞUZHAN BERBER’İ RİZE’DEN İSTEDİ

PTT 1.ligin devre arasında Ç.Rizespor ile 4,5 yıllık sözleşmeye imza atan 22 yaşındaki sol kanat oyuncusu Oğuzhan Berber, Fenerbahçe’nin transfer listesine girdi. Sarı Kanaryalar’ın, Ç.Rizespor’un başarılı oyuncusunu transfer etmek istediği ancak Ç.Rizespor Yönetiminin bu transfere sıcak bakmadığı ve genç oyuncuyu Fenerbahçe’ye vermek istemediği öğrenildi.

Fenerbahçe’nin Ç.Rizespor’dan transfer etmek istediği Oğuzhan Berber, geçen sezonun ilk döneminde Denizlispor'un en istikrarlı oyuncusu olmuş ve PTT 1. Lig'de ilk yarının en iyi sol kanat oyuncusu seçilmişti. Oğuzhan Berber, Ç.Rizespor ile 4,5 yıllığına anlaşırken Ç.Rizespor’a maliyeti ise 1,6 Milyon Lira olmuştu.