Fenerbahçe, Roma'yla 3-3 Berabere Kaldı

Fenerbahçe, Roma'yla 3-3 Berabere Kaldı
Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe, özel maçta karşılaştığı Roma'yla 3-3 berabere kaldı.

Fenerbahçe, İtalya'nın güçlü ekiplerinden Roma ile oynadığı hazırlık maçından 3-3’lük beraberlikle ayrıldı. 69. dakikada Totti’nin yerine oyuna giren Salih Uçan, eski takımı Fenerbahçe’ye karşı ilk kez forma giydi.

salih-ucan.jpg

Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıkları kapsamında 7. ve son hazırlık maçında Salih Uçan'ın da formasını giydiği İtalya Serie A ekiplerinden Roma ile Roma Olimpiyat Stadı’nda karşı karşıya geldi. Sarı-lacivertli takım sahadan 3-3’lük skorla ayrıldı.

Fenerbahçe sahaya; Volkan, Caner, Bekir, Alves, Gökhan, Merieles, Mehmet Topal, Alper, Kuyt 11 ile çıkarken, Roma ise De Sanctis, Torosidis, Astori, Castan, Cole, Pjanic, De Rossi, Keita, Ljajic, Totti ve Gervinho 11'i ile mücadeleye başladı.

salih-ucan-ismail-kartal.jpg

26. dakikada Roma, Totti’nin penaltıdan attığı gole 1-0 öne geçti. 32. dakikada Alves’in golüyle Fenerbahçe eşitliği sağladı. İlk yarı 1-1’lik skorla sona erdi.

İkinci yarıya sarı-lacivertli takım çok hızlı başladı. 51. dakikada penaltıdan Kuyt, Fenerbahçe’yi öne geçirirken, 58. dakikada da Sow farkı 2’ye çıkaran golü kaydetti. 82. dakikada Destro attığı golle farkı 1’e indirdi. (2-3) 87. dakikada bir kez daha sahneye çıkan Destro maçın skorunu belirleyen golü kaydetti. (3-3)

salih-ucan-ismail-kartal-fotografi.jpg