Fenerbahçe Turu Ç.Rize Maçında Atamayabilir

Fenerbahçe Turu Ç.Rize Maçında Atamayabilir
Fenerbahçe'ye kötü, Ç.Rizespor'a güzel haber! Fenerbahçe, şampiyonluk turunu Ç.Rizespor maçında atamayabilir!

Fenerbahçe bir kez daha PFDK'ya sevkedildi. Şampiyonluk kupası kadın ve çocuk taraftarlar önünde kaldırılabilir yada 33. haftadaki Kardenir Karabükspor karşılaşmasına sarkabilir.

Rakiplerinin verdiği kayıplarla ligin zirvesinde adeta tek başına kalan ve şimdiden şampiyonluk provalarına başlayan Fenerbahçe, Türkiye Futbol Federasyonu'ndan gelen haberle şoka uğradı. MP Antalyaspor maçının temsilci raporlarını inceleyen TFF Hukuk Kurulu, çirkin ve kötü tezahurat ihlali gerekçesiyle Fenerbahçe'yi PFDK'ya sevk etti.
 
Bu sezon aynı ihlali 5 kez gerçekleştiren ve bu nedenle iki defa seyircisiz oynama cezasına çarptırılan sarı-lacivertlilerin bu sürpriz sevkle 1 maç seyircisiz oynama cezası tehlikesiyle karşı karşıya kalmış oldu.
 
PFDK'dan çıkacak olan muhtemel 1 maç seyircisiz oynama cezasıyla Fenerbahçe, evindeki Ç. Rizespor müsabakasını kadın ve çocuklara karşı oynayacak.
 
Fenerbahçe'de şampiyonluk turunun atılması planlanan ve kupanın kaldırabileceği Ç.Rizespor karşılaşmasının kadın ve çocuklara karşı oynanacak olması ihtimalinin doğmasından dolayı Fenerbahçe camiası taraftarlarından yoksun kalacak. Fenerbahçe'nin PFDK'dan ceza çıkması halinde şampiyonluk turunu 33. haftadaki Kardemir Karabükspor karşılaşmasına bırakabileceği gibi kadın ve çocuk taraftarlar önünde Ç.Rizespor karşılaşmasında da atması söz konusu.

PFDK, kararını perşembe günü verecek.