Fenerbahçe'nin Rakibi Belli Oluyor

Fenerbahçe'nin Rakibi Belli Oluyor
Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi ön elemesindeki rakibi, İsviçre'nin Nyon kentindeki UEFA merkezinde çekilecek kurayla belli olacak.

Geçtiğimiz sezon Spor Toto Süper Lig'i ikincis sırada bitirerek 2013-2014 Sezonu'nda Şampiyonlar Ligi'ne 3. Eleme Turundan katılma hakkı elde eden Fenerbahçe'nin bu turdaki rakibi, 19 Temmuz 2013 Cuma günü, İsviçre'nin Nyon kentindeki UEFA merkezinde çekilecek kurayla belli olacak.

Fenerbahçe'nin bu kuraya seri başı olarak girip giremeyeceği, Avrupa'daki liglerin tamamlanmasının ardından netleşecek. 3. Eleme Turunda ilk maçlar 30-31 Temmuz, rövanş maçları isi 6-7 Ağustos'ta oynanacak. Sarı-Lacivertliler bu turu geçerse Play-Off turuna yükselecek.

Play-Off turunun kuraları da yine Nyon'da 9 Ağustos 2013 Cuma günü çekilecek. Bu turdaki ilk maçlar 20-21 Ağustos, rövanşlar ise 27-28 Ağustos'ta oynanacak. Bu turdan sonra Şampiyonlar Ligi'nde grup kuraları çekilecek ve grup maçları programı işleyecek. 6 maç haftası üzerinden oynanacak grup maçları ise 17 Eyül'da başlayıp 11 Aralık'ta sona erecek.