Fernandes: Hocaya saygısızlık yaptım

Fernandes: Hocaya saygısızlık yaptım
Beşiktaş'ın yıldız oyuncusu, Karabükspor maçında oyundan çıkarken teknik direktör Samet Aybaba'ya saygısızlık ettiğini itiraf etti...

Karabük maçında oyundan çıkarken Samet Aybaba'nın uzattığı eli sıkmayan Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Fernandes bir basın toplantısı düzenledi.

Beşiktaş'ın yıldız oyuncusu Manuel Fernandes, Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde bir basın toplantısı düzenledi. Karabükspor karşılaşmasında oyundan alındıktan sonra Teknik Direktör Samet Aybaba'ya tavır yaptığı ve sonrasında da tecrübeli çalıştırıcıya tepki gösterdiği iddia edilen Portekizli, saygısızlık yaptığını ifade etti.

fernandes-samet-aybaba.jpg

İşte Fernandes'in açıklamaları:

Biz Bir Aileyiz


"Maç sırasında tabii ki her şey olabiliyor. Sinirli anlarımız olabiliyor. Orada hocaya karşı belli bir saygısızlık yaptım bu doğrudur ama sonuçta orada yaptığım hareket oyundan çıkmama bir tepkidir. Sadece benim verdiğim bir tepkidir. Ve o anlık bir şeydir. Orada yaptığım hareket kesinlikle hocamla benim aramdaki iyi ilişkileri kötü etkilemez. Kendisiyle de konuşup belirttim aramızda hiçbir sıkıntı yok, olamaz da. Biz burada bir aileyiz. Hocamız da bizim başımızda her zaman. Bu söylemlere bir son verilmesini istiyorum. Daha çok uzatılmasını ve yazılmasını istemiyorum."

Hocamızın Kararı Doğrudur

"Hiçbir oyuncu oyundan alınmaktan hoşnut olmaz. Ben hiçbir zaman olmam. Kötü de oynasam iyi de oynasam. Benim de o an için hoşuma gitmedi. Daha fazla yapabileceğim şey var diye düşündüm. Ama takdir hocanındır. Onun kararı doğrudur sonuç olarak. Fazla da bunu uzatmaya gerek yok. Başka da bir şey söylemeye gerek yok. Burada bitirelim bunu."

Kendimi de Eleştiririm

"O an üzgün bir anımdı. Tabii ki sebeplerinden bir tanesi sorduğunuz sorudaki gibi, henüz daha kendimden beklediğim şeyleri verememek. Ben etrafımdan önce ilk başta kendime özeleştiride bulunan bir insanım. Sadece kendi içimde hesaplarımı yaparım, kendimi de eleştiririm. Sinirli olmama sebep şeylerden bir tanesi buydu. Ama o an tamamen sinirli olarak yaptığım bir hareketti."