Ferrino Çay Toplama Makinenizi Aldınız mı?

Ferrino Çay Toplama Makinenizi Aldınız mı?
Çay Hasat sezonu başlamadan Ferrino Çay Toplama Makineleri Çay Sezonuna Hazır...

Ferrino Çay Toplama Makineleri, 3 farklı model ile 2024 Yaş Çay Sezonu başlamadan sezona iddialı ve stoklu giriyor. Rize, Trabzon ve Artvin'de bayilerde raflarda yerini alan çay toplama makinelerini temin edebilirsiniz.

ferrino-cay-toplama-makineleri-01.jpg

Yetkili ve Seçkin Bayilerde Satış ve Servis hizmeti sunan Ferrino çay toplama makinelerinin satış ve dağıtımında hafta sonu yoğun ilgi yaşandı. Vona Tarım Genel müdürü Alper Bektaş, sezona 3 farklı modelle hızlı giriş yaptıklarını, çay üreticilerinin ürünlerine yoğun ilgi gösterdiklerini söyledi. Bektaş en hızlı, en hafif, en dayanıklı ve en uygun fiyatlarla çay üreticilerinin tercihi olacağını ifade ederken, Ferrino çay toplama makinelerinde satış sonrası servis ve müşteri memnuniyeti ile hizmetlerine devam edeceklerini ifade etti. Bektaş, Ferrino ailesi olarak 2024 yılı çay hasat sezonunda en gözde makinelerle Çay müstahsillerine hayırlı ve bol kazançlar diledi.

ferrino-cay-toplama-makinesi-5.jpg

ferrino-cay-motoru-1.jpg

ferrino-rize-servis.jpg

ÇAY TOPLAMA MAKİNELERİ VE ÖZELLİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
3 Yorum