Feshane Rize Günleri Rize Nüfusunu 3’e Katladı; Karal, Beyaz Çayı Tanıttı

Feshane Rize Günleri Rize Nüfusunu 3’e Katladı; Karal, Beyaz Çayı Tanıttı
Feshane'deki Rizeliler Günü, Rize nüfusunu 3’e katladı, Ak Parti Rize Milletvekili ve Milletvekili Aday Adayı Hasan Karal, Beyaz Çayı tanıttı.

Geçen yıl 950 Bin ziyaretçinin takip ettiği İstanbul Feshane’deki Rize Tanıtım Fuarını bu yıl 1 Milyon 39 kişinin ziyaret ettiği açıklandı.

26-29 Mart 2015 tarihleri arasında İstanbul Feshane’de düzenlenen 8. Rize Tanıtım Günleri rekor sayıda ziyaretçiye kapılarını açtı. Rize Tanıtım Fuarını 1 Milyon 39 kişi takip ederken, bu sayı 31 Aralık 2014 tarihi itibarıyla 329 bin 779 nüfusa sahip olan Rize nüfusunun 3 katını aştı.

Rize Tanıtım Günlerine katılan Ak Parti Rize Milletvekili ve Milletvekili Aday Adayı Hasan Karal, Çaykur tarafından üretilen Beyaz Çay’ın tanıtımının yapıldığı stantta ziyaretçilere Beyaz Çay ikramında bulunarak, “Çay Rize’miz için olmazsa olmazdır. Türk çayının geleceği dünya pazarına açılmaktır. Bunu da çayımızı çeşitlendirip dünya pazarına sunmaktan geçiyor.” dedi.

hasan-karal-beyaz-cayi-tanitti-2.jpg

8. Rize günlerini de değerlendiren Karal, “İstanbul Feshane’de 8.sini düzenlediğimiz Rize günleri; Rizelileri, kültürünü, mutfağını tanıtan bir turizm fuarı havasında yapıldı. Bu başarılı organizasyonu düzenleyen Derneğimizin Başkanı Celal Erdoğan ve Başka vekili Necmettin Birinvi kardeşimin şahsında tüm ekibini kutluyorum. Bu tip başarılı Rize Tanıtım günlerinin diğer büyükşehirlerde yapılması gerekiyor” dedi.

hasan-karal-beyaz-cayi-tanitti-1.jpg

hasan-karal-beyaz-cayi-tanitti-3.jpg

hasan-karal-beyaz-cayi-tanitti-4.jpg