FIFA U20 Dünya Kupası Maskot Lansmanı yarın yapılacak

FIFA U20 Dünya Kupası Maskot Lansmanı yarın yapılacak
Dünya Kupası'ndan sonra FIFA'nın en büyük ikinci organizasyonu olan FIFA U20 Dünya Kupası'nın resmi maskotunun tanıtımı, yarın saat 12.00'de İstanbul'daki Esma Sultan Yalısı'nda yapılacak.

Aynı zamanda dünyanın en büyük gençlik turnuvası da olan FIFA U20 Dünya Kupası'nın resmi maskotunun ilk kez tanıtımının yapılacağı lansmana, TFF Başkanı Yıldırım Demirören, TFF Yönetim Kurulu üyeleri ve TFF Genel Sekreteri Prof. Dr. Emre Alkin'in yanı sıra A Milli Takım Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Ümit Milli Takım Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, U20 Milli Takım Teknik Direktörü Feyyaz Uçar, A Milli ve U20 Milli Takım oyuncuları ile spor ve sanat dünyasından isimler katılacak.

20 yaş altında dünyanın en iyi 24 takımının katılacağı ve toplam 52 karşılaşmanın oynanacağı  FIFA U20 Dünya Kupası; Antalya, Bursa, Gaziantep, İstanbul, Kayseri, Rize ve Trabzon şehirlerinde 21 Haziran-13 Temmuz 2013 tarihleri arasında düzenlenecek.

Medya Kuruluşları İçin Önemli Not:

Maskot lansmanının gerçekleştirileceği salondan sadece 2013 FIFA U20 Dünya Kupası'nın resmi yayıncı kuruluşu TRT çekim yapacak. Lansmanı canlı olarak yayınlamak isteyen medya kuruluşları, yarın sabah verilecek olan frekans bilgileri ve şifre ile sinyali ücretsiz olarak alabilecekler.

Maskot lansmanının öncesinde ve sonrasında ise medya kuruluşları, oluşturulan özel alanda röportaj yapabilecekler. Kameramanların bu alanda sadece tripodlarıyla çekim yapmaları mümkün olacak.