Fikret Orman Kadın Sporcuları Unutmadı

Fikret Orman Kadın Sporcuları Unutmadı
Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ve Yönetim Kurulu Üyeleri, siyah-beyazlı kadın sporcuların 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü düzenlenen yemekle kutladı.Levent Kiliza Restoran’da düzenlenen yem...

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ve Yönetim Kurulu Üyeleri, siyah-beyazlı kadın sporcuların 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü düzenlenen yemekle kutladı.

Levent Kiliza Restoran’da düzenlenen yemeğe; başkan Fikret Orman, genel sekreter Ahmet Ürkmezgil, iletişimden sorumlu yönetim kurulu üyesi ve kulüp basın sözcüsü Metin Albayrak, basketbol şubesi, dernekler ve taraftarlardan sorumlu yönetim kurulu üyesi Hakan Özköse, futbol altyapı ve tesislerden sorumlu yönetim kurulu üyesi Berkan Gocay katıldı.

Yemekte Beşiktaş’ın başarısı için ter döken; Kadın Basketbol, Voleybol, Atletizm, Futbol ve Beşiktaş RMK Marine takımlarının sporcuları yer aldı.

Oyuncularla hatıra fotoğrafı çektiren Fikret Orman, etkinliğin sonunda onlarla bir süre sohbet etti ve Kadınlar Günü’nü kutlayarak başarılar diledi.