Finalin Yolu 20'den Geçiyor

Finalin Yolu 20'den Geçiyor
Bank Asya 1.Lig'den Spor Toto Süper Lig'e çıkacak 3. ve son takımın belli olacağı play-off maçlarının oynanacağı saatler belli oldu.

Çaykur Rizespor'un Orduspor ile biri Ordu'da biri Rize'de olmak üzere oynayacağı play-off maçlarının ikiside saat:20.00'de başlayacak.

Bank Asya 1.Lig'den Spor Toto Süper Lig'e çıkacak 3. ve son takımın belli olacağı play-off maçları 23 ile 26 Mayıs tarihlerinde oynanacak. Tarafsız sahada yapılacak final maçı ise 29 Mayıs Pazar günü oynanacak.  

Bu sezon başlatılan uygulama kapsamında, ligi normal sezonda 3. sırada bitiren Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile lig altıncısı Tavşanlı Linyitspor çift maçlı eleme turu oynayacak. İlk maç Tavşanlı Linyitspor'un sahasında oynanacak. Karşılaşmanın rövanşı Gaziantep'te yapılacak. Turu geçen takım 29 Mayıs'taki finalde oynamaya hak kazanacak.

Diğer eşleşme ise Bank Asya 1.Lig dördüncüsü Çaykur Rizespor ile beşincisi Orduspor arasında oynanacak. İlk maç Ordu'da, rövanş ise Rize'de oynanacak. Bu turun galibi diğer finalist olacak.

Karşılaşmaların programı şöyle:

1.20110517144316..jpg