Finansbank'tan KOBİ'lere kredi imkanı

Finansbank'tan KOBİ'lere kredi imkanı
Finansbank Kobi Bankacılığı, "DinamikKredi" ile KOBİ'lere POS cirosu, çek veya nakit birikimleri karşılığında kredi kullanma imkânı sunuyor.

Finansbank Kobi Bankacılığı, ekonomik şartlar ve ihtiyaçları dikkate alarak hazırladığı "DinamikKredi" ile KOBİ'lere, POS cirosu, çek veya nakit birikimleri karşılığında kredi kullanma imkanı sunuyor. KOBİ'ler, "DinamikKredi" kapsamında limitlerini kendileri belirleyebilirken, kredilerini şubeye gitmeden ATM ve İnternet Şubesi'nden kullanabiliyor. 

KOBİ'lerin her tür finansal ihtiyacına, geliştirdikleri özel ürünler ile çözüm bulmak için çalıştıklarını belirten Finansbank Kobi Bankacılığı Pazarlama Grup Yöneticisi Özhan Örge, "Finansbank Kobi Bankacılığı olarak KOBİ'lere limiti gün içinde bile genişleyebilen bir kredi sunduk. Bu sayede KOBİ'ler ticarette her fırsatı değerlendirebilecek. DinamikKredi'nin limitleri esnek, kullanımı ise oldukça kolay. Üstelik müşterilerimizin şubeye gelmesine bile gerek yok. Kredilerini ATM'den ya da İnternet Şubesi'nden kullanabiliyorlar" dedi.