Fındıklı Huzur Evi Rize POMEM Öğrencileriyle Şenlendi

Fındıklı Huzur Evi Rize POMEM Öğrencileriyle Şenlendi
Rize Kalkandere Polis Meslek Eğitim Merkezi öğrencileri, Fındıklı Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde kalan yaşlıları ziyaret etti.

Rize Kalkandere Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) 22. Dönem öğrencileri, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Haftası nedeniyle Fındıklı Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etti.

Komiser yardımcıları Emine Şahin, Cansu Vatangül ve Uğurcan İpek ile Psikolog Aydan Başaran ve polis adaylarının huzur evi sakinleriyle tek tek ilgilendiği ziyarette şaşkınlıklarını gizleyemeyen huzur evi sakinlerinin gördükleri ilgi karşısında gözleri doldu. Kendi evlatları gibi sıcaklık gösteren polis adaylarıyla uzun süre dertleşen yaşlılar, polis adaylarının kendilerine gösterdiği ilgiden dolayı çok mutlu olduklarını belirterek, polis adaylarına teşekkür etti ve meslek hayatlarında kaza bela görmemeleri için hayır dualarında bulundu.

Polis adaylarının karanfil verdikleri huzurevi sakinleriyle samimi sohbetlerin yaşandığı ziyaret, hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.

rize-polis-okulu’ndan--findikli-huzur-evine-moral-ziyareti-(2).jpgrize-polis-okulu’ndan--findikli-huzur-evine-moral-ziyareti-(10).jpgrize-polis-okulu’ndan--findikli-huzur-evine-moral-ziyareti-(15).jpgrize-polis-okulu’ndan--findikli-huzur-evine-moral-ziyareti-(8).jpgrize-polis-okulu’ndan--findikli-huzur-evine-moral-ziyareti-(18).jpgrize-polis-okulu’ndan--findikli-huzur-evine-moral-ziyareti-(9).jpgrize-polis-okulu’ndan--findikli-huzur-evine-moral-ziyareti-(1).jpgrize-polis-okulu’ndan--findikli-huzur-evine-moral-ziyareti-(3).jpgrize-polis-okulu’ndan--findikli-huzur-evine-moral-ziyareti-(4).jpg

rize-polis-okulu’ndan--findikli-huzur-evine-moral-ziyareti-(5).jpgrize-polis-okulu’ndan--findikli-huzur-evine-moral-ziyareti-(7).jpgrize-polis-okulu’ndan--findikli-huzur-evine-moral-ziyareti-(12).jpgrize-polis-okulu’ndan--findikli-huzur-evine-moral-ziyareti-(13)-001.jpgrize-polis-okulu’ndan--findikli-huzur-evine-moral-ziyareti-(14).jpgrize-polis-okulu’ndan--findikli-huzur-evine-moral-ziyareti-(16).jpgrize-polis-okulu’ndan--findikli-huzur-evine-moral-ziyareti-(17).jpgrize-polis-okulu’ndan--findikli-huzur-evine-moral-ziyareti-(11).jpgrize-polis-okulu’ndan--findikli-huzur-evine-moral-ziyareti-(6).jpg

Haber: Osman Köseoğlu