Fındıklı Huzurevi Sakinlerine Ağız ve Diş Taraması Yapıldı

Fındıklı Huzurevi Sakinlerine Ağız ve Diş Taraması Yapıldı
Rize Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği tarafından Fındıklı Huzurevindeki hastalara ağız ve diş taraması yapıldı.

Rize Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliğine bağlı Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi tarafından Fındıklı Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezindeki yaşlılara, yaşlılar haftası nedeniyle ziyaret düzenlendi.

Gerçekleştirilen ziyaret ve diş taramasına Rize Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği adına İdari Hizmetler Başkanı Dr. Hakan Görgülü, Kalite Koordinatörü Melek Kamacı, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Uğur Yıldırım, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi hekimlerinden Diş Hekimi Yücel Sevim ve Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi  Müdürü Nedim Turanlı, Fındıklı Bölge Guatr Araştırma Hastanesi Başhekimi Opr.Dr Önder Tosun katıldı.

findikli-huzurevindeki-yaslilara-agiz-ve-dis-taramasi--yapildi-1.jpg

Rize Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği İdari Hizmetler Başkanı Dr. Hakan Görgülü, yaptığı açıklamada, yapılan tarama sonununda diş çekimi, dolgu, kanal tedavisi gibi tedavileri olan kişilerin Fındıklı Guatr Araştırma ve Tedavi Merkezince tedavilerinin yapılması için gerekli planlama yapıldığını belirterek, protez ölçüleri alınmış yaşlıların ise prova ve bitim işlemlerinin yine Fındıklı Guatr Araştırma ve Tedavi Merkezince yapılacağını kaydetti.

findikli-huzurevindeki-yaslilara-agiz-ve-dis-taramasi--yapildi-2.jpg

findikli-huzurevindeki-yaslilara-agiz-ve-dis-taramasi--yapildi-3.jpg

findikli-huzurevindeki-yaslilara-agiz-ve-dis-taramasi--yapildi-4.jpg

findikli-huzurevindeki-yaslilara-agiz-ve-dis-taramasi--yapildi-5.jpg