Fındıklı Kaymakamı Arif Karaman Kimdir?

Fındıklı Kaymakamı Arif Karaman Kimdir?
Gümüşhane ili Köse Kaymakamlığından Rize’nin Fındıklı ilçe Kaymakamlığına atanan Arif Karaman kimdir?

İçişleri Bakanlığı’nın Vali Yardımcıları ve Kaymakam atamalarına ilişkin kararnamesinin Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlanmasıyla, Gümüşhane ili Köse Kaymakamı Arif Karaman, Fındıklı İlçe Kaymakamlığına atandı. Fındıklı Kaymakamı Enver Yılmaz ise Kırşehir ili Akçakent Kaymakamlığına atandı.

ARİF KARAMAN KİMDİR?

arif-karaman-findikli-kaymakami.jpg

Kaymakam Arif Karaman 29 Ağustos 1978 tarihinde İstanbul’un Fatih İlçesinde doğdu.

İlk ve orta öğrenimini Bahçelievler lisesinde tamamladı. 2001 yılında Sakarya Üniversitesi İktisadi ve İdari bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu. Bir süre özel sektörde çalıştıktan sonra 2007 yılında Mülki İdari Amirliği mesleğine intisap etti. Kaymakam Adayı olarak Kandıra/(Kocaeli), Sarız/(Kayseri) İlçelerinde Kaymakam vekilliği görevinde bulunduktan sonra Birleşik Krallık’ta (Sheffield) yabancı dil eğitimi ve İngiliz İdari Sistemi üzerine araştırma yapmak amacıyla 1 yıl süreyle bulundu. 2010 yılı Nisan ayında Salıpazarı (Samsun) ilçesine atandı.

2012 yaz kararnamesi ile Köse Kaymakamlığına atanan Arif Karaman, Pınar Hanım ile evli ve iki kız çocuğu babasıdır. İngilizce bilmektedir