Fırkateyn Komutanları Vali Bektaş ve Başkan Yardımcısı Yeğen'i Ziyaret Etti

Fırkateyn Komutanları Vali Bektaş ve Başkan Yardımcısı Yeğen'i Ziyaret Etti
TCG ORUÇREİS (F-245) Gemisi Filo Komutanı Tümamiral Tayyar Erdem, beraberindeki heyetle birlikte Rize Valisi Erdoğan Bektaş ve Rize Belediye Başkan Vekili Coşkun Yeğen’i makamında ziyarette bulundu.

Karadeniz’de gerçekleştirilen Deniz Yıldızı – 2018 tatbikatı kapsamında TCG ORUÇREİS (F-245) Firkateyni Rize Limanına aborda oldu.

2 Nisan 2018 Pazartesi gününe kadar Rize Limanında kalacak olan TCG ORUÇREİS (F-245) Gemisi Filo Komutanı Tümamiral Tayyar Erdem, beraberinde Deniz Binbaşı Turgay Özer ile birlikte Rize Valisi Erdoğan Bektaş ve Rize Belediye Başkan Vekili Coşkun Yeğen’i makamında ziyaret etti.

Valilik ziyaretinde Türk Deniz Kuvvetleri Komutanlığınca son yıllarda Karadeniz’de daha sık tatbikat ve liman ziyaretleri gerçekleştirildiğini belirten Filo Komutanı Tümamiral Erdem, Deniz Yıldızı-2018 tatbikatı hakkında Vali Bektaş’a bilgilendirmelerde bulundu ve Rize’de olmaktan mutluluk duyduklarını ifade etti.

tcg-orucreis-(f-245)-gemisi-filo-komutanlari-rize-valisi-erdogan-bektas-ve-rize-belediye-baskan-vekili-coskun-yegen’i-makaminda-ziyaret-etti.--(2).jpg

Vali Bektaş’ta ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Deniz Kuvvetleri Komutanlığına bağlı savaş gemilerince gerçekleştirilen liman ziyaretleri sayesinde, halkla Deniz Kuvvetleri Komutanlığı personeli arasında bir kaynaşma oluştuğunu ve bununda çok önemli olduğunu belirtti.

Rize Valisi Erdoğan Bektaş, daha sonra savaş gemisine iadeyi ziyarete bulundu. Gerçekleştirilen bu ziyarete, Filo Komutanı Tümamiral Tayyar Erdem, Vali Bektaş’ı askeri törenle karşıladı.

tcg-orucreis-(f-245)-gemisi-filo-komutanlari-rize-valisi-erdogan-bektas-ve-rize-belediye-baskan-vekili-coskun-yegen’i-makaminda-ziyaret-etti.--(3).jpgtcg-orucreis-(f-245)-gemisi-filo-komutanlari-rize-valisi-erdogan-bektas-ve-rize-belediye-baskan-vekili-coskun-yegen’i-makaminda-ziyaret-etti.--(4).jpg

Komutanlar Vali Bektaş’a gerçekleştirdikleri ziyaretin ardından Rize Belediyesi’ne geçerek Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap’ın programları dolayısıyla il dışında olması nedeniyle Başkan Yardımcısı Coşkun Yeğen’e ziyarette bulundu.

Burada sohbet havasında geçen görüşmede Başkan Yardımcısı Yeğen, misafir komutanlara çeşitli hediyeler takdim etti.

tcg-orucreis-(f-245)-gemisi-filo-komutanlari-rize-valisi-erdogan-bektas-ve-rize-belediye-baskan-vekili-coskun-yegen’i-makaminda-ziyaret-etti.--(6)-001.jpgtcg-orucreis-(f-245)-gemisi-filo-komutanlari-rize-valisi-erdogan-bektas-ve-rize-belediye-baskan-vekili-coskun-yegen’i-makaminda-ziyaret-etti.--(5).jpg