Ford Edge Rize'de Görücüye Çıkıyor

Ford Edge Rize'de Görücüye Çıkıyor
Rize Ford Atılgan Bayisi tarafından 15 Ekim’de Ford Edge ve Ford Mustang için özel aktivite düzenlenecek.

Ford’un en yeni modellerini yakından incelemek isteyen Rizeliler için Rize Ford Atılgan Bayisi tarafından 15 Ekim Cumartesi günü Ford’un en büyük SUV modeli Edge ve köklü geçmişiyle klasikleşmiş bir efsane olan, göz alıcı tasarımı ve yüksek performansı ile tüm dünyaya ün salmış Ford Mustang için özel aktivite düzenleyecek.

Ford Atılgan’da Mustang kadar ilgi toplayacak bir diğer otomobil olan Ford’un en büyük SUV modeli Edge. Yeni Ford Edge, güçlü yapısı ve sofistike tasarımı ile tüm dikkatleri üzerine çekiyor. Geniş ve modern bir iç mekana sahip olan yeni Ford Edge, açılabilir panaromik cam tavanı, yüksek kaliteli ve özenli işçiliği ve ergonomik iç mekanıyla göz alıcı bir duruşa sahip. Yeni Ford Edge, ileri teknolojileri ile sınıfının standartlarını yeniden belirliyor. 2.0 lt TDCi motoruyla 210 PS güç ve 450 Nm tork değerine sahip olan Edge’nin 100 km’deki ortalama yakıt tüketimi ise 5.8 lt.

En yeni Ford modellerini yakından incelemek isteyen Rizeliler, 15 Ekim günü Rize Ford Atılgan Bayisi’nde düzenlenecek özel aktiviteye davetliler.

atilgan-edge-(5).jpgatilgan-edge-(3).jpgatilgan-edge-(4).jpgatilgan-edge-(1).jpg

atilgan-edge-(2).jpg

İLGİLİ HABERİMİZ

Ford Mustang Efsanesi Rize Atılgan'da!