Ford Mustang Efsanesi Rize Atılgan'da!

Ford Mustang Efsanesi Rize Atılgan'da!
Köklü geçmişiyle klasikleşmiş bir efsane olan, göz alıcı tasarımı ve yüksek performansı ile tüm dünyaya ün salmış Mustang, Ford’un “Efsane Şehrinizde” projesi kapsamında Rize Atılgan Otomotiv'de tutkunlarıyla buluşacak.

50 yıldan sonra tekrar Avrupa ve Türkiye’de satışa sunulan Ford Mustang’i, Rizeliler 10-15 Ekim tarihleri arasında Ford Atılgan Rize Bayisi’nde görebilirler.

Ford Mustang’in, kendine özgü tasarım detayları arasında; alçak ve geniş tavan, dik eğimli ön ve yan camlar, üç boyutlu, üç çizgi halindeki stoplar, kaslı gövde dizaynı, köpekbalığı burnu şeklindeki gövde ve ön ızgara üzerinde bulunan eşsiz Mustang logosu yer alıyor.

ford-mustang-atilgan.jpg

Ford Mustang, Fastback ve Convertible olmak üzere 2 farklı gövde tipi ile 2.3 lt Ecoboost 317 PS ve 5 lt V8 421 PS motor seçenekleri ile manuel ve otomatik şanzıman ile sunuluyor. 

3-049.jpg

Avrupa’da satılan seri üretim Ford modelleri arasında gelmiş geçmiş en hızlı model unvanına sahip olan Ford Mustang V8 0-100 km/s hızlanmasını 4.8 saniyede tamamlarken, Ford Mustang 2.3 EcoBoost, 0’dan 100 km/s hıza 5.8 saniyede ulaşıyor. Mustang, 50 yılın ardından Avrupa ve Türkiye yollarında rüzgar gibi esiyor.

ford-rize-002.jpg

Ford Mustang’i yakından incelemek isteyen Rizeliler, 15 Ekim günü Ford Atılgan Rize Bayisi’nde düzenlenecek özel aktiviteye davetliler.

023-011.jpg