Ford Mustang ve Edge Rize’de Hayranlarıyla Buluştu

Ford Mustang ve Edge Rize’de Hayranlarıyla Buluştu
Rize Atılgan Otomotiv tarafından Ford Mustang ve Edge, Rize’de müşterilerin beğenisine ilk kez sunuldu.

Bir spor otomobil klasiği; dünyanın en çok tanınan, belki de en çok sevilen otomobillerinden Ford Mustang ile modernlik ve zarafetin somut örneğinin sergilendiği yüksek performans, eşsiz tasarım ve gelişmiş teknolojinin ürünü Ford Edge, Ford’un “Efsane Şehrinizde” projesi kapsamında Rize Atılgan Otomotiv'de düzenlenen etkinlikte tutkunlarıyla buluştu.

ford-mustang-ve-edge-rize’de-hayranlariyla-bulustu-(10).jpg

Dünyanın sayılı efsane otomobilleri arasında kabul edilen Ford Mustang ile Ford’un en büyük SUV modeli Edge’yi Rize’de hayranlarıyla buluşturan tanıtım etkinliğine, Atılgan Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Atılgan, Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Yargıtay 9. Dairesi Başkanı Burhan Karaloğlu, Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) Başkanı Şakir Ercan Gül, Ford Otomotiv Karadeniz Binek Ürün Bölge Müdürü Ozan Tuncel ve vatandaşlar katıldı.

ford-mustang-ve-edge-rize’de-hayranlariyla-bulustu-(13).jpg

Atılgan Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Atılgan, Vali Karaloğlu ve diğer misafirlerine Ford Mustang ve Edge’yi tanıttı. Ziyaretçilerin büyük bir beğeniyle takip ettikleri etkinlikte ziyaretçilere ayrıca döner ikramında bulunuldu.

ford-mustang-ve-edge-rize’de-hayranlariyla-bulustu-(1).jpgford-mustang-ve-edge-rize’de-hayranlariyla-bulustu-(11).jpgford-mustang-ve-edge-rize’de-hayranlariyla-bulustu-(2).jpgford-mustang-ve-edge-rize’de-hayranlariyla-bulustu-(3).jpg

ford-mustang-ve-edge-rize’de-hayranlariyla-bulustu-(4).jpgford-mustang-ve-edge-rize’de-hayranlariyla-bulustu-(5).jpgford-mustang-ve-edge-rize’de-hayranlariyla-bulustu-(6).jpgford-mustang-ve-edge-rize’de-hayranlariyla-bulustu-(8).jpg

ford-mustang-ve-edge-rize’de-hayranlariyla-bulustu-(9).jpgford-mustang-ve-edge-rize’de-hayranlariyla-bulustu-(12).jpg

ford-mustang-ve-edge-rize’de-hayranlariyla-bulustu-(7).jpg