FUBYO’dan RTSO Başkan Adayı Çillioğlu’na Kariyer Günleri Daveti

FUBYO’dan RTSO Başkan Adayı Çillioğlu’na Kariyer Günleri Daveti
Fındıklı Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Önder Dilek, Rize Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Asım Çillioğlu’nu ziyaret ederek, 1.’sini düzenleyecekleri Kariyer Günleri Haftası programı için görüş alışverişinde bulundu.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Fındıklı Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu (FUBYO) Müdürü Yrd. Doç. Dr. Önder Dilek beraberinde Arş. Gör. Akif Ziya Bayrak ile Rize Ticaret ve Sanayi Odası (RTSO) Başkan Adayı ve Rize Liman İşletmeleri (RİPORT) Yönetim Kurulu Başkanı Asım Çillioğlu’nu ziyaret ederek, Nisan ayının son haftasında 1.’sini düzenleyecekleri Kariyer Günleri programı için görüş alışverişinde bulundu.

Ziyarette okul hakkında ve yapmak istedikleri konusunda Çillioğlu’na bilgi veren Yrd. Doç. Dr. Dilek, “Sayın Rektörümüzün de desteğiyle Rize ve Fındıklı’da 1.’sini düzenlemek istediğimiz Kariyer Günleri haftası programımıza iş hayatında başarılı olmuş kişileri konuk etmekten onur duyacağız” ifadesinde bulunarak okulun ilk kez geçen yıl mezun verdiğini, Lojistik Bölümünün ise gelecek yıl ilk kez mezun vereceğini kaydetti.

onder-dilek-asim-cillioglu-akif-ziya-bayrak.jpg

Dilek, okulda verilen bilgilerin teoride kaldığından bu teorik bilgileri alanında başarılı olmuş iş adamlarının bilgi ve tecrübeleriyle pekiştirebilmek adına öğrencilerin vizyonunu ve bakış açısını değiştirebilecek, bölümle alakalı iş hayatında başarılı olmuş isimlerin bilgi birikim ve tecrübelerinden faydalanmak istediklerini belirterek, bu anlamda Çillioğlu’ndan Kariyer Günlerine katılımı konusunda destek istedi.

Çilioğlu, ziyaretten ve davetten duyduğu memnuniyeti dile getirdikten sonra kendisinin lojistik projelerinden de bilgi paylaşımda bulunduğu görüşmenin devamında Mart ayı içerisinde Çillioğlu’nun okulun lojistik bölümü öğrencileriyle bir araya gelmesi kararlaştırıldı ve Nisan ayı sonunda yapılacak Kariyer Günleri Haftası programında da Çillioğlu’nun konuşmacı olarak yer alacağı ifade edildi.

onder-dilek-asim-cillioglu-akif-ziya-bayrak-riport-rize.jpg