Furtuna, AK Parti Rize’den Aday Adayı Oldu

Furtuna, AK Parti Rize’den Aday Adayı Oldu
Yönetici eğitimci Melahat Furtuna, AK Parti Rize'den 2. kez milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Yönetici eğitimci Şehit Yakınları ve Gazi Hizmetleri Birimi Sorumlusu olarak iş ve işlemleri yürüten Melahat Furtuna, 28. Dönem Milletvekili Genel seçimleri dolayısıyla AK Parti Rize'den Milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulundu.

İl Başkan Vekili Av. Ali İmran Büyük’e aday adaylığı başvuru dosyasını teslim eden Furtuna, 24 Haziran 2018’de yapılan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği seçiminde AK Parti’den Aday Adayı olmuştu.

Rize’den mutlaka bir kadın adayın meclise gitmesi gerektiğine inandığından istikrar adına 2. Kez aday adayı olduğunu kaydeden Furtuna, zorlu süreçte zorlu bir coğrafyaya sahip olan Karadeniz’in mücadeleci kadınlarının bu zorlu sürecin üstesinden başarıyla geleceğini kaydetti.

melahat-furtuna-ve-ali-imran-buyuk.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
9 Yorum