Furtuna: Hedef Rize'de Tarihi Rekor

Furtuna: Hedef Rize'de Tarihi Rekor
Ak Parti Rize Milletvekili Aday Adayı Eyüp Furtuna, 7 Haziran Milletvekili seçimlerinde hedefin Rize'de tarihi bir oy rekoru kırmak olması gerektiğini ifade etti.

Ak Parti Rize Milletvekili Aday Adayı Eyüp Furtuna, aday belirleme süreciyle ilgili açıklamalarda bulundu. Furtuna, Ak Partinin aday belirleme sürecinin devam ettiğini ve son günlerde bazı medya organlarında yapılan haberlerin spekülatif ve algı oluşturmaya yönelik olduğunu söyledi.

Furtuna , aday belirleme sürecinin çok sağlıklı bir zeminde ilerlediğini ve Ak Partinin mevcut aday adaylarını çok kritik bir değerlendirmeye tabi tuttuğunu, teşkilat temayülü, kamuoyu desteği, sivil toplum kurumları temayülü, referans ve mülakat gibi kriterlerin bu süreçte belirleyici etken olduğunu ve sonuçta da en iyi kararın verileceğine inancının tam olduğunu ifade etti.

Furtuna, Rize'de 23 aday adayı olarak şu ana kadar çok düzeyli bir seçim çalışması yürüttüklerini, Ak Parti İl Yönetimi ve Teşkilatlarının da bu sürecin yönetilmesinde büyük katkılarının olduğunu ve sürecin aynı şekilde tamamlanması gerektiğini söyledi.

Aday adayları olarak birinci önceliklerinin ve ortak hedeflerinin Rize’ye yakışır bir oy oranıyla Ak Partiye tarihi bir rekor kırdırarak seçim zaferi elde etmek ve bu zaferi de Cumhurbaşkanı sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan sayın Ahmet Davutoğlu’na  armağan etmek olduğunu ifade etti.