Furtuna, Startı Cumhurbaşkanı'nın Evinden Verdi

Furtuna, Startı Cumhurbaşkanı'nın Evinden Verdi
Ak Parti Rize Milletvekili Aday Adayı Eyüp Furtuna, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın babaocağı Güneysu’dan seçim startını verdi.

Ak Parti Rize Milletvekili Aday Adayı Eyüp Furtuna, 7 Haziran tarihinde yapılacak milletvekilliği genel seçimleri dolayısıyla aday adayı olduğu Rize’de seçim startını Güneysu ilçesinde katıldığı programlar ile verdi.

Güneysu Kaymakamlığı ve Belediyesi tarafından düzenlenen “Güneysu Her Cuma Günü Sabah Namazında Buluşuyor” programına katılan Furtuna, akabinde ise düzenlenen kahvaltıya iştirak etti. Kahvaltıda bir konuşma gerçekleştiren Furtuna, kutlu davanın liderinin yanında olmak için yola çıktıklarını ifade ederek, Güneysululardan destek istedi. Furtuna, daha sonra ise ilçedeki esnaf ve okul ziyaretlerinde bulunarak seçim çalışmalarını sürdürdü.

eyup-furtuna-guneysuda-1.jpg

Sabah programına vatandaşların yanı sıra Ak Parti Rize Milletvekili Aday adayı Eyüp Furtuna, İlçe Kaymakamı Selim Baydaş, İlçe Belediye Başkanı Halil Turan, İlçe Müftüsü Murat Mutlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bayram Gündoğar ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

eyup-furtuna-guneysuda-2.jpg

eyup-furtuna-guneysuda-5.jpg

eyup-furtuna-guneysuda-6.jpg

eyup-furtuna-guneysuda-7.jpg

eyup-furtuna-guneysuda-8.jpg

eyup-furtuna-guneysuda-9.jpg

eyup-furtuna-guneysuda-10.jpg

eyup-furtuna-guneysuda-11.jpg