Futbol Saha Komiserleri Derneği'nin Adı Değişti

Futbol Saha Komiserleri Derneği'nin Adı Değişti
Futbol Saha Komiserleri Derneği’nin ismi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun onayı ile Türkiye Futbol Saha Komiserleri Derneği oldu.

İsim değişikliği, dernek başkanı Hüseyin Doğan ve yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla, Yol-İş Sendikasının Kızılay'daki merkezinde düzenlenen basın toplantısı ile duyuruldu.

Doğan, Türkiye kelimesinin, derneklerine, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından verildiğini belirterek, "Derneğimiz bu değişiklik ile daha tüzel bir kişilik kazanmıştır. Uğruna bir çok şehit ve gazilerimizin olduğu vatanımızın adının, derneğimizin başına eklenmesi bizim için büyük onurdur. Bu değişiklikte emeği geçenlere sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz." dedi.

futbol-saha-komiserleri-derneginin-adi-degisti-(9).jpg

Doğan, 18 yıldır olduğu gibi müsabakalarda zor şartlara aldırış etmeden görevlerini icra edeceklerini, sporda şiddetin ve küfrün önlenmesi, güvenliğin sağlanması için çalışmaya devam edeceklerini kaydederek yaptığı açıklamada, "Türkiye Amatör ve profesyonel futbol müsabakalarında 50 yıllık geçmişi, 18 yıldır Dernek çatısı altında, özellikle amatör müsabakalarda yağmur, çamur, kar, kış demeden büyük fedakarlıklarla görev yapan, üyelerine her yıl akademik eğitimlerle çağdaş seviyelere ulaşan, sporda şiddetin ve küfürün önlenmesi, saha içi ve dışı güvenlik tedbirlerinin alan, müsabaka öncesi, devamı ve sonrası organizasyonu yapan, 62 ilde şubesi bulunan Futbol Saha Komiserleri Derneğine, “Türkiye” kelimesinin İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu’nun onayı ile derneğimize verilmekle, 02.01.2018 tarihinden itibaren “Türkiye Futbol Saha Komiserleri” olarak faaliyet ve futbola hizmet vermeye devam edecektir. Bize verilen bu tarihi onur nedeniyle İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu’ya şükranlarımızı sunarız" şeklinde konuştu.

futbol-saha-komiserleri-derneginin-adi-degisti-(2).jpgfutbol-saha-komiserleri-derneginin-adi-degisti-(12).jpgfutbol-saha-komiserleri-derneginin-adi-degisti-(11).jpgfutbol-saha-komiserleri-derneginin-adi-degisti-(1).jpg

futbol-saha-komiserleri-derneginin-adi-degisti-(10).jpg