Futbolcular Karadeniz Derbisi İçin Ne Dedi?

Futbolcular Karadeniz Derbisi İçin Ne Dedi?
PTT 1. Lig’de Rizespor'un 1-0 üstünlüğü ile sona eren Samsunspor karşılaşmasından sonra her iki takımın futbolcuları neler söyledi? İşte cevabı:

Rizespor'un 1-0 galibiyetiyle sona eren karşılaşamdan sonra Rizespor'dan Çağrı ve Şahinali ile Samsunspor'dan Şaban'ın Karadeniz Derbisi hakkındaki görüşleri şöyle:

Rizesporlu futbolcu Çağrı maç sonu yaptığı açıklamada, "Uzun bir aradan sonra bende ilk kez forma giyme şansı buldum. Oynadığımız süre içinde elimizden geleni yaptık" derken Rizespor'un genç ve başarılı futbolcusu Şahinali ise, “Bugün hocamız bana şans verdi. İyi oynadığımızı da düşünüyorum. İlk yarı mücadele açısından iyi oynadığımızı düşünüyorum. Ama bunu futbol olarak sahaya yansıtamadık. İki yarı ise iyi bir futbol ile galip gelen biz olduk. Mutluyuz" şeklinde konuştu.

Samsunsporlu futbolcu Şaban ise, “İlerleyen haftalarda daha iyi yerlere geleceğimizi düşünüyorum. Taraftarlarımızdan onları üzdüğümüz için özür diliyoruz. Önümüzde ki Denizli maçına konsantre olup kaybettiğimiz üç puanı oradan alacağız” diye konuştu.