G.Saray'dan Trabzon'a ilginç öneri

G.Saray'dan Trabzon'a ilginç öneri
Trabzonspor'da gösterdiği performans sonrasında birçok kulübün radarına giren Burak Yılmaz için Galatasaray'ın bordo-mavili takımın kapısını çalacağı iddia edildi.

Galatasaray, Burak Yılmaz'ın peşini bırakmıyor. Sarı kırmızılı kulüp Burak için bir kez daha Karadeniz ekibinin kapısını çalacak.

Bilindiği gibi Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Burak için Trabzonspor Başkanı Sadri Şener ile görüşmüş ve sözleşmesinde "5 milyon euroya serbest kalır" ibaresi bulunan yıldız futbolcu için 7 milyon euro teklif etmişti.

Ancak Sadri Şener Galatasaray'ın 7 milyon euroluk teklifine karşın, Lazio'nun 5 milyon euroluk önerisini tercih edeceklerini açıklamıştı. Ne var ki, İtalyan kulübünün peşin ödemede sıkıntı yaşaması, Burak'ın transferi için sarı kırmızılıları bir kez daha harekete geçirdi.

Galatasaray bu kez sadece para değil, geçen yıl Bursaspor'dan 3.7 milyon euroya transfer ettiği Sercan Yıldırım artı 3 milyon euro öneriyor.

Sarı kırmızılıların bu teklifi de, 5 milyon euroya serbest kalma hakkına sahip olan Burak için cazip bir teklif olarak duruyor. Trabzon'dan ayrılmayı kafasına koyan Burak ise Lazio'ya transferi için yapılan görüşmelerinin uzaması üzerine Galatasaray'a transferine olumlu bakıyor.

Galatasaray yönetimi ise geciken transferler yüzünden yaşadığı sıkıntıyı, Burak'ın transferini bir an önce gerçekleştirip, Avuşturya kampına katılmasını sağlayarak atlatmayı umuyor.