Galatasaray, Arda Turan İle 1+1 Yıllık Sözleşme İmzaladı

Galatasaray, Arda Turan İle 1+1 Yıllık Sözleşme İmzaladı
Geçen sezondan bu yana Galatasaray ile ismi anılan Arda Turan, sarı-kırmızılı yöneticilerle yaptığı görüşmenin ardından Başkan Mustafa Cengiz'in...

Geçen sezondan bu yana Galatasaray ile ismi anılan Arda Turan, sarı-kırmızılı yöneticilerle yaptığı görüşmenin ardından Başkan Mustafa Cengiz'in evine gelerek 1+1 yıllık anlaşmaya imza attı. Transferin teknik heyetin yazılı ve sözlü isteği ile gerçekleştiği öğrenildi.

Arda Turan Galatasaray'a geri döndü. Sarı-kırmızılı yönetim ile gün içerisinde Türk Telekom Stadı'nda görüşme gerçekleştiren yıldız futbolcu, görüşmenin ardından Başkan Mustafa Cengiz'in Beykoz'daki evine gelerek, 1+1 yıllık anlaşmayı imzaladı. Turan'ın, imzayı attığı sırada yanında Galatasaraylı yöneticilerden; Abdurrahim Albayrak, Yusuf Günay, Kaan Kançal'ın yanı sıra takımın idari direktörü Şükrü Hanedar da yer aldı. Transferin Galatasaray teknik heyetinin Başkan Mustafa Cengiz'e yazılı ve sözlü olarak talebi sonrası gerçekleştiği öğrenildi. İmzaların atılmasının ardından Arda Turan, Galatasaray forması ile kulüp televizyonunu objektiflerine poz verdi. Sarı-kırmızılı kulüp ile anlaşmaya varan Arda, Galatasaray'da daha önce de giydiği 66 numaralı formayı terletecek.

Transferin ilerleyen saatlerde yapılacak KAP açıklamasının ardından resmi olarak duyurulması bekleniyor.

Kaynak:IHA