Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'den Çaykur Rize Başkanı Hasan Kartal'a: "Çok Çirkin Bir Konuşma. Keser Döner Sap Döner”

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'den Çaykur Rize Başkanı Hasan Kartal'a: "Çok Çirkin Bir Konuşma. Keser Döner Sap Döner”
Galatasaray Kulubü Başkanı Mustafa Cengiz, Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Hasan Kartal’ın sözlerine karşılık verdi: “Çok çirkin bir konuşma. Biz bunu nasıl öngörebiliriz? Öngöremeyiz. Fakat keser döner sap döner.”

Galatasaray Kulubü Başkanı Mustafa Cengiz, ligin ilk yarısında 2-2 berabere kaldıkları Çaykur Rizespor karşılaşması sonrası Yeşil Mavililerin Başkanı Hasan Kartal’ın yaptığı açıklamalara karşılık verdi.

Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Hasan Kartal, Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında deplasmanda 2-2 berabere kaldıkları Galatasaray karşılaşması sonrası Galatasaray’ın Kulüpler Birliği toplantısına katılmamasıyla ilgili olarak, “Kimin ayağına basarsan neticede o bağırıyor. Buna diyecek bir şey yok. Galatasaray’ın işine gelmediği için bu şekilde yapmış olabilir” ifadesinde bulunmuştu. Galatasaray Kulubü Başkanı Mustafa Cengiz, Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Hasan Kartal’ın bu sözlerine karşılık “Rizespor Başkanı maçtan çıktıktan sonra çok çirkin bir konuşma yaptı. Biz bunu nasıl öngörebiliriz? Öngöremeyiz. Fakat keser döner sap döner” ifadesinde bulundu.

CENGİZ: "RİZESPOR O BİLDİRİYİ İMZALAMAMIŞTIR" ... "KESER DÖNER SAP DÖNER"

Galatasaray Spor Kulübü Ocak Ayı Divan Kurulu Olağan Toplantısında konuşan Galatasaray Kulubü Başkanı Mustafa Cengiz, yaptığı açıklamada, “Rizespor Başkanı’na verilen plaket konusunda da biliyorsunuz ben o gün cezalı olduğum için statta değildim. Ben ceza alınca görevlerimi yerine getiremiyorum diye bir şey yok. Sadece stada giremiyorum. Bir tek protokole giremiyorum. Ben TFF’ye de söyledim ‘locama geçip maç seyredeyim arkadaşlarımla’ diye. Bizim loca her zaman hınca hınç doludur. Ancak TFF onu da yasaklamış. Bende moral sıfır. Yoksa hizmette sınır yok…

Galatasaray dediğiniz gibi kültür, geleneklerine bağlı olan ve yabancı takımlarla oynayan bir kulüp. Biz yabancı takımlarla temaslarımızda şunu gördük; maç öncesi maç günü hatırası veriliyor. Maç öncesinde bir plaket üstüne oynayacağımız takımın adını, maçın tarihini yazıyoruz. Bir yemek düzenliyoruz ve yemek sırasında oynayacağımız takımın başkanına bu plaketi veriyoruz. Kendilerini ağırlıyoruz. Rizespor başkanına verilen plaket de bu. Rizespor kulübü de o bildiriyi imzalamamıştır onu da söyleyeyim. Başkan yeni gelmiş, hiçbir şeyden haberi yok. Gördüğüm kadarıyla yani, yine iyi niyetle söylüyorum. Maç 2-0’dan 2-2 oldu. Maçtan çıktıktan sonra çok çirkin bir konuşma yaptı. Biz bunu nasıl öngörebiliriz? Öngöremeyiz. Fakat keser döner sap döner.” dedi.

İLGİLİ HABERLERİMİZ

Galatasaray’dan Çaykur Rizespor’a Tepki

Hasan Kartal: "2-2 değil 2-3 Bitebilirdi"