Galatasaray - Çaykur Rizespor Maçı Biletleri Satışa Çıktı!

Galatasaray - Çaykur Rizespor Maçı Biletleri Satışa Çıktı!
Galatasaray, 8 Mart 2024 Cuma günü saat 20.00'de Ali Sami Yen Spor Kompleksi Rams Park’ta Çaykur Rizespor ile oynayacağı maçın biletlerini satışa çıkardı. Yeşil Mavili taraftarlar için bilet fiyatı 550 TL olarak belirlendi.

Galatasaray Kulübü'nden yapılan açıklamada şunlar kaydedildi: “Kombine sahipleri gidemeyecekleri maç için kombinesine ait olan koltuğu tek maçlık olarak satılması için kulübe devredebilirler. Kulübe devretmiş olduğunuz kombinenize ait koltuğunuz bilet olarak satıldığı takdirde (masraflar hariç) bilet gelirinin %60’ı 2024-2025 Futbol sezon kombine alımında indirim olarak uygulanacaktır.

Bilet satışları, 4 Mart Pazartesi günü saat 14:00‘da, GS Bonus kart sahiplerine öncelikli olup; 5 Mart Salı günü saat: 11:00’da GS Logolu passolig kartlarına, 7 Mart Perşembe 20:00 itibariyle rakip takım logolu kartlar dışında tüm Passolig kartlara satışa sunulacaktır.

Bilet transfer logo kısıtları bilet satış logo kısıtları ile aynıdır.

Çaykur Rizespor maçı için Çiftlere özel VIP tribününde %50 indirimli bilet satışı yapılacaktır. İndirimli bilet satışları Rams Park Aslanlı Yol ve VIP kombine ofisinden yapılacak olup, Çiftlere özel VIP indirimli bilet alanlar bir başkasına bilet hakkını devredemeyecektir.

1. Tüm kategoriler yemeksizdir. İsteyen taraftarlarımız ekstra ücret ödeyerek yiyecek-içecek satın alabilirler.

2. Stat otoparkımız yalnızca sezonluk otopark kartı satın alan kombine sahiplerinin kullanımına açıktır. Bilet alan taraftarlarımız için, maçlık stat otopark kullanım hakkı bulunmamaktadır.

3. Passolig Hizmet Bedeli ücrete dahildir.

4. Rams Park Aslanlı yol gişeleri haftanın her günü 09.00 - 18.00 arası hizmet vermektedir.

5. Çağrı Merkezi no: 444 1905

6. Size en yakın aktif satış noktalarını www.nkolay.com.tr adresinden öğrenebilirsiniz.

7. Bir taraftar Farklı T.C. Kimlik numaraları girerek 2 (iki) bilet alma hakkına sahip olacaktır. Her taraftarın passolig kartı olması zorunludur.

8. Passolig kartı olan taraftarlarımız, passolig çağrı merkezinden bilet alımı ve transferini gerçekleştirebilirler.

9. Passolig kartı olmayan taraftarlarımız passolig.com.tr adresinden başvuru yaptıktan sonra bilet satın alabilirler.

10. 0-6 yaş ücretsizdir.

11. E-Bilet uygulamasının zorunlu olduğu ve hem elektronik bilet hem de kağıt biletle giriş yapılan müsabakalarda başkası adına düzenlenmiş elektronik kart ile müsabakaya giren ve kartını başkasına kullandıran kişiler hakkında 6222 sayılı kanunun 15. Maddesi hükümleri çerçevesinde cezai işlem yapılmakta ve bu kişiler hakkında ayrıca seyirden men cezası uygulanmaktadır. Bu sebepten ötürü taraftarlarımızın herhangi bir cezaya maruz kalmamaları için başkasına ait elektronik kart (PassoLig) ile müsabakalara girmemeleri ve kendi elektronik kartlarını başkalarına kullandırmamaları gerekmektedir.

12. 6222 Sayılı kanuna göre ilgili federasyon, spor kulüpleri ve yetkili diğer kişiler tarafından uygun görülen yerler ve görevliler dışında bilet satışı yapılamaz. Bu sebeple taraftarlarımıza kanun uyarınca yetkili kılınmamış kişi ve kurumlardan bilet satın almamaları gerektiği ve bu yolla bilet satışının yasal olmadığı bu şekilde bilet satanlar hakkında altı aydan bir yıla kadar hapis ve yüz günden iki bin güne kadar adli para cezası almaları ve değerinin üstünde bilet satanların da bir yıldan üç yıla kadar hapis ve iki yüz eli günden beş bin güne kadar adli para cezası ile cezalandırılabilirler.”

galata1.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
1 Yorum