Galatasaray, Muhammed'i Rizespor'a Verdiğini KAP'a Bildirdi

Galatasaray, Muhammed'i Rizespor'a Verdiğini KAP'a Bildirdi
Galatasaray Sportif AŞ, profesyonel futbolcusu Muhammed Alperen Uysal'ın bonservisi ile birlikte Çaykur Rizespor'a transferini KAP'a bildirdi.

Galatasaray Kulübü, futbol takımı kadrosunda bulunan 22 yaşındaki kaleci Muhammed Alperen Uysal'ın Çaykur Rizespor'a transferinin gerçekleştiğini açıkladı.

Galatasaray Sportif AŞ'den yapılan ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yer alan açıklamada, "Profesyonel futbolcularımızdan Muhammed Alperen Uysal'ın transferi konusunda Çaykur Rizespor ile anlaşmaya varılmıştır. Buna göre Çaykur Rizespor, şirketimize herhangi bir bedel ödemeyecektir. Bununla beraber Çaykur Rizespor'un futbolcuyu üçüncü bir kulübe transfer etmesi halinde, transfer bedelinin yüzde 50'si şirketimize ödenecektir." ifadelerine yer verildi. 

Geçen sezon Gaziantepspor'a kiralanan Muhammed, Spor Toto Süper Lig kariyerindeki ilk ve şu ana kadar tek maçını 7 Şubat'ta Beşiktaş'a karşı oynadı.

Öte yandan Yeşil-mavili ekiple anlaşma sağlayan Galatasaraylı kaleci Muhammed Alperen Uysal, Rize'ye gelerek takıma katıldı. Çalışmada yer alan genç kalecinin Rizespor ile 3 yıllık sözleşme imzaladığı kaydedildi.