Galatasaray Yarın Rize'ye Geliyor

Galatasaray Yarın Rize'ye Geliyor
Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde aldığı Benfica yenilgisinin ardından gözünü yeniden Süper Lig'e çevirdi. Sarı Kırmızılılar, hafta sonu Rizedpor ile oynayacağı karşılaşma için Cuma günü Rize'ye gelecek.

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde aldığı Benfica yenilgisinin ardından gözünü yeniden Süper Lig'e çevirdi. Sarı-kırmızılılar, ligin 11. haftasında karşılaşacağı Rizespor maçıyla yeni bir galibiyet serisi başlatmak istiyor.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde önceki gün karşılaştığı Portekiz ekibi Benfica'ya 2-1 mağlup olan sarı-kırmızılılarda, gözler yeniden Süper Lig'e çevrildi. Ligin 11. haftasında deplasmanda Rizespor ile karşılaşacak olan Galatasaray, rakibini mağlup ederek Benfica yenilgisini unutmak ve yeni bir galibiyet serisini başlatmak istiyor.

LİGDE 8 MAÇTIR YENİLMİYOR

Benfica yenilgisi ile Devler Ligi'ndeki ikinci mağlubiyetini alan Aslan, ligde ise 8 maçtır mağlubiyet yüzü görmüyor. Hamzaoğlu'nun öğrencileri, ligin ikinci haftasında oynanan Osmanlıspor mücadelesinin ardından çıktığı 8 maçta 6 galibiyet, 2 beraberlik elde etti.

RİZE YOLCULUĞU YARIN

Sarı-kırmızılı ekip, bugün saat 12.00'da Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapacağı antrenmanla Rizespor maçı hazırlıklarına başlayacak. Kafile, yarın yapılacak taktik antrenmanının ardından ise Rize'ye hareket edecek. 7 Kasım Cumartesi günü Yeni Rize Şehir Stadyumu'nda oynanacak olan müsabaka saat 19.00'da başlayacak.