"Galatasaray’a Yenilmeyeceğiz"

"Galatasaray’a Yenilmeyeceğiz"
Galatasaray ile deplasmanda oynayacakları mücadeleden puan alacaklarına inandığını söyleyen Göztepe Teknik Direktörü Bayram Bektaş, "Oradan galibiyet...

Galatasaray ile deplasmanda oynayacakları mücadeleden puan alacaklarına inandığını söyleyen Göztepe Teknik Direktörü Bayram Bektaş, "Oradan galibiyet isteriz ama yenilmeden de kesinlikle döneceğimizi düşünüyorum" dedi.

Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında 19 Ağustos Pazar günü deplasmanda oynayacakları Galatasaray maçının hazırlıklarına Adnan Süvari Tesislerinde devam eden Göztepe'de Teknik Direktör Bayram Bektaş, galibiyet için çıktıkları ligin ilk maçında Evkur Yeni Malatyaspor karşısında oyuna iyi başlamalarına rağmen sahadan mağlubiyetle ayrıldıklarını söyledi. "VAR'ı da eleştirmiyorum ama bizim de daha dikkatli olmamız lazım" diyen Bektaş, 9 kişi kaldıktan sonra bile topa sahip olma oranı, koşu mesafesi ve pozisyon zenginliğinin kendilerinde olduğunu ifade etti.

"GALATASARAY MAÇINDAN GALİBİYET İSTERİZ"

Bayram Bektaş, 3 puan alabilecekleri bir müsabakayı kaybettiklerini belirterek, "Bunu unutup, ders çıkarıp, en iyi şekilde analiz edip, önümüzdeki haftalarda bu hataları yapmadan bizim istediğimiz oyunu oynayarak, 3 puan almak için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bu hafta önemli bir müsabakada deplasmanda Galatasaray'la karşılaşacağız. Biz yine kendi futbolumuzu oynayacağız ancak mevki olarak 2 tane orta saha oyuncumuzun atılması, sistemimizdeki döngü açısından bizi belki bir değişikliğe uğratacak. Biz yine kendi oyunumuzu, kendi mantalitemizi sahaya yansıtmak için Galatasaray maçına çıkacağız, oradan galibiyet isteriz ama yenilmeden de kesinlikle döneceğimizi düşünüyorum" açıklamasında bulundu.

"BETO LİDER BİR OYUNCU"

Cezalı Poko ve Castro'nun kendileri için önemli oyuncular olduğunu, tedbirli olarak PFDK'ya sevk edilen Beto'nun ise çok üzgün durumda bulunduğunu bildiren Bektaş, şunları söyledi:

"Beto'nun hareketleri maçı kaybetmeyi kabullenmemek aslında. Bir de VAR'a kaç defa müracaat edildi ama bütün sonuçlar aleyhimize çıkınca herhalde bu da biraz baskı kurdu oyuncularda, sinir ve tansiyonu biraz yükseltti. Buna veriyorum, yoksa öyle bir kişiliği, karakteri yok. Beto lider bir oyuncu."

Bektaş, Castro'nun kırmızı kart gördüğü pozisyonda ayağını hemen çektiğini, Poko'nun ikinci sarı kartının ise biraz acemice görüldüğünü kaydetti. Deneyimli çalıştırıcı, anlaşma sağladıkları Celso Borges'in ise çok kaliteli bir futbolcu olduğunu ve takıma katkılarının büyük olacağına inandığını söyledi.

Bayram Bektaş, hemen hemen tüm takımların forvet aradığını da belirterek, "Maalesef 20 tane, 10 tane forvetin içinden hangisini seçelim diye bir durumda değiliz. Herkes forvet arıyor, biz de ihtiyaç doğrultusunda bakıyoruz. Yönetimimiz, başkanımız gereğini yapar" diye konuştu.

"Galatasaray’a Yenilmeyeceğiz"

"Galatasaray’a Yenilmeyeceğiz"

Kaynak:IHA