Galatasaray'da Şok Ayrılık!

Galatasaray'da Şok Ayrılık!
Spor Toto Süper Lig'in lideri Galatasaray, yıldız oyuncusunu Yunanistan temsilcisi Olympiakos'a kiraladı.

Spor Toto Süper Lig'in lideri Galatasaray, Fenerbahçe'den büyük umutlarla renklerine bağladığı Kazım Kazım'ı Yunanistan'ın köklü ve güçlü futbol klüplerinden biri olan Olympiakos'a kiraladı.

Kanatlara transfer çalışmalarını sürdüren ve bu yönde futbolcu araştırmalarını sürdüren sarı - kırmızılı yönetim, ara transferin son gününde şok bir karar aldı. Kanat oyuncusu arayışını sürdüren Galatasaray, bir kanat oyuncusu olan Kazım Kazım'ı Olympiakos'a kiraladı.

Galatasaray, bu transfer karşılığında Yunan ekibinden 900 bin euro kiralama bedeli alacak. Sözleşmede ayrıca Olympiyakos'un satın alma opsiyonu da bulunuyor.

BORSAYA BİLDİRİLDİ

Galatasaray Kulübü'nden Kamuoyun Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklama şöyle:

"Profesyonel Futbolcularımızdan Kazım Kazım'ın geçici transferi için Olympiakos FC ile resmi görüşmelere başlanmış olup gelişmelerden kamuoyu haberdar edilecektir"

ALİ SAMİ YEN'DE ATILAN SON GOLÜN SAHİBİ

2010-2011 sezonu devre arasında Galatasaray'a transfer olan Kazım, ilk olarak Hannover 96 ile oynanan hazırlık maçında forma giymiş ve ilk maçında golle buluşmuştu.

İkinci maçında ise Galatasaray'ın Ali Sami Yen Stadındaki son maçı olan Beypazarı Şekerspor ile oynanan Türkiye Kupası grup maçında skoru 3-1'e getiren golü kaydetmiştir. Bu gol aynı zamanda Ali Sami Yen'de atılan son gol olarak tarihe geçmiştir.

İlk Fenerbahçe derbisinde eski takımına karşı gol atmıştır. Galatasaray'da geçirdiği yarım sezonda 6 gol atma başarısı göstermiş, 4 asist yapmış ve takımına 1 penaltı kazandırmıştır.