Galatasaray'dan bir bomba daha!

Galatasaray'dan bir bomba daha!
Haftaya transfer bombaları ile giren ve önce Emmanuel Eboue'ye imza attıran Galatasaray'ın, salı akşam saatlerinde, önce eski oyuncusu Abdul Kader Keita'yı kiraladığı iddia edilmişti.

Ntvspor'un "Son Dakika" bandıyla geçtiği bu haberden kısa süre sonra aynı televizyon kanalından bir son dakika haberi daha geçti ve Galatasaray'ın, Trabzonspor'un satış listesine koyduğu Engin Baytar ile 4 yıllığına anlaştığı belirtildi.

Galatasaray Kulübü'nün bu transferi önümüzdeki saatlerde açıklaması bekleniyor.

1.20110817022208..jpg

Trabzon CEPHESİ

Bu arada Trabzonspor Yönetim Kurulu'nun, teknik direktör Şenol Güneş ile yaşadığı sorun sonrası satış kararı alınan Engin Baytar'ın Galatasaray'a transferine onay verdiği kaydedildi.

DHA'nın servis ettiği habere göre; önümüzdeki günlerde Galatasaray ile 4 yılllık sözleşme imzalayacak olan Engin Baytar için 1. 5 milyon Euro bonservis bedeli alınacağı belirtildi.

Transfer ile ilgili detayların yarın daha net bir şekilde ortaya çıkması bekleniyor. Asbaşkan Nevzat Şakar, transferi doğrulayarak, "Galatasaray ile her konuda anlaştık. Şartları daha sonra açıklayacağız" dedi. Bu arada iki kulüp arasında takas olmayacağı da belirtildi.