Galatasaray'ın 3 yıldızına dev talipler

Galatasaray'ın 3 yıldızına dev talipler
Galatasaray'ın yıldızlarından Muslera'yı Barcelona, Burak'ı Arsenal ve Manchester United, Selçuk'u ise Atletico Madrid izledi.

Galatasaray’ın yıldız futbolcuları, Avrupa’nın dev kulüpleri tarafından mercek altına aldı. Özellikle kalecisi Valdes’ten memnun olmayan Barcelona’nın izleme komitesi, sarı-kırmızılıların başarılı file bekçisi Muslera’yı yakın takibe alırken, Burak Yılmaz ve Selçuk İnan da yine görücüye çıktı.

Atletico’dan takip

İngiliz devleri Manchester United ve Arsenal’in Burak Yılmaz’ı, Atletico Madrid’in ise Selçuk İnan’ı izlediği bildirildi.

Ayrıca Galatasaray’ın eski yıldızı Arda Turan’nın formasını giydiği Atletico Madrid’in de Burak’la ilgilendiği biliniyor. Cim-Bom’un Şampiyonlar Ligi’nde başarılı olmasından sonra gözler, Galatasaray’ın usta ayaklarına çevrilirken, sarı-kırmızılıların Real Madrid karşısındaki yenilgisi de takımları fazla etkilemedi. Aslan’ın yıldız isimleri yine istikrarlı bir görüntü ortaya koydu.

Drogba’nın Chelsea özlemi

Didier Drogba, Real Madrid Teknik Direktörü Mourinho’nun, Chelsea’ye dönmesi gerektiğini savundu. Chelsea’de Mourinho ile çalışan Fildişi Sahilli yıldız, İngiliz basınına yaptığı açıklamada, Kazanamadığı tek şey Şampiyonlar Ligi kupasıydı. Bu belki de onun Chelsea’ye dönmesi için geçerli nedenlerden bir tanesi. Bitirilmemiş bir işi var” dedi.

Kendisinin de Chelsea’ye dönebileceğini ima eden Drogba, “Önce Galatasaray’daki işimi bitirmeliyim. Açıkçası çok hoş olurdu. Londra’da kendimi evimde gibi hissediyorum. Chelsea’nin idman sahasında gözüm kapalı yürüsem nereye gittiğimi bilirim” ifadelerini kullandı.