Gaün E-spor Takımından Önemli Başarı

Gaün E-spor Takımından Önemli Başarı
Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) E-Spor Topluluğu Valorant Erkek Takımı, Intel UET Valorant Güz Şampiyonası'nda 71 Üniversite 105 takım arasında 3'üncü...

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) E-Spor Topluluğu Valorant Erkek Takımı, Intel UET Valorant Güz Şampiyonası'nda 71 Üniversite 105 takım arasında 3'üncü sırada tamamladı.

GAÜN E-Spor Topluluğu Başkanı Mehmet Enes Yılmaz, takım olarak önemli bir başarı elde ettiklerini belirterek hedeflerini Türkiye birinciliği olduğunu söyledi. Enes Yılmaz, "Aldığımız bu başarı bizler için bir başlangıç. Üniversitemiz adına bu başarıların devamı için daha azimli çalışmaya devam edeceğiz. Akademik danışmanımıza bizlerin bu amacına inanarak destek oldukları için ekip arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak:IHA

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.