Gazeteciler Eserleriyle Yarışacak

Gazeteciler Eserleriyle Yarışacak
Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyeti, Erzurum ve bölge illerinden gazetecilerin katılabileceği Gazetecilik Başarı Ödülü Yarışması sürecini başlattı.

Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyeti, Erzurum ve bölge illerinden gazetecilerin katılabileceği Gazetecilik Başarı Ödülü Yarışması sürecini başlattı.

Başvuruların 5 Haziran'a kadar alınacağı yarışmada, haber, internet haberciliği, spor haberi, fotoğraf, spor fotoğrafı, sayfa düzeni, röportaj, araştırma-inceleme, köşe yazısı, haber programcılığı-belgesel (radyo-tv), tv görüntü, tv haber dallarında eserler değerlendirilecek.

Geçimini sadece gazetecilikten temin eden basın çalışanları Ocak Aralık 2021 döneminde yayınlanan eserleriyle başvurabilecek. Yarışmaya katılacak olanların başvuru formunu imzalayarak, [email protected] adresine göndermeleri gerekiyor. Eserlerin Türkçe olması ve yayınlanmış halinin gönderilmesi isteniyor. Yarışmanın son başvuru tarihi ise 5 Haziran 2022 olarak belirlendi. Yarışma jürisi, ödül töreni tarihleri daha sonra açıklanacak.

Yarışmada iletişim fakültesi öğrencilerinin çalışmaları da Teşvik Ödülü çerçevesinde değerlendirilecek.

Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Feridun Fazıl Özsoy, yarışma ile gazetecilik mesleğinin güçlenmesine katkı sağlamak, Erzurum ve bölge illerinde basın kuruluşlarındaki gazetecilerin çalışmalarının değerlendirilmesi ve iletişim öğrencileri ile mesleğe yönelen gençlerin teşvik edilmesini hedeflediklerini söyledi.

Kaynak:IHA

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.