• BIST 4.997,80
  • Altın 1200.989
  • Dolar 19.0815
  • Euro 20.6071
  • Rize 10 °C

Gazi Mustafa Kemal Atatürk Ebediyete İntikalinin 84. Yılında Anıldı

Gazi Mustafa Kemal Atatürk Ebediyete İntikalinin 84. Yılında Anıldı
Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu, bağımsızlığımızın mimarı Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete irtihalinin 84. yılında tüm yurtta olduğu gibi Adıyaman'da...

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu, bağımsızlığımızın mimarı Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete irtihalinin 84. yılında tüm yurtta olduğu gibi Adıyaman'da da törenlerle anıldı.

Atatürk'ü anma programı Hükümet Konağı önündeki Atatürk büstüne çelenk sunumu ile başladı. Törene Vali Vekili İhsan Maskar, Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, Cumhuriyet Başsavcısı Ufuk Mustafa Süren, Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Turgut, Vali Yardımcıları, İl Jandarma Komutanı Albay Ferdi Erbakıcı, kamu kurum ve kuruluşların amirleri, siyasi parti başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve öğrenciler katıldı.

10 Kasım Atatürk'ü anma programı, çelenklerin büstüne sunulması, 2 dakikalık Saygı Duruşu, sirenlerin çalması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı.

Saat 09:05'de sirenlerin çalması ile şanlı bayrağımız yarıya indirildi.

Adıyaman Hükümet Konağı önündeki çelenk töreni sonrası 10 Kasım Atatürk'ü anma programı Adıyaman Üniversitesi Rektörlük Konferans Salonunda devam etti.

Adıyaman Üniversitesindeki programda Adıyaman Üniversitesi Kurumsal İletişim Koordinatörü Doç. Dr. Türker Barış Bulduk tarafından "Askeri ve Siyasi Yönleriyle Mustafa Kemal Atatürk" konulu bir konuşma yaptı.

Konuşmanın ardından Adıyaman Üniversitesi Devlet Konservatuvarı akademisyenleri tarafından hazırlanan müzik dinletisinin sunumu yapıldı.

Program sonunda Vali Vekili İhsan Maskar ve il protokolü tarafından müzik dinletisini hazırlayıp sunan akademisyenlere teşekkür belgeleri verildi.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk Ebediyete İntikalinin 84. Yılında Anıldı

Gazi Mustafa Kemal Atatürk Ebediyete İntikalinin 84. Yılında Anıldı

Gazi Mustafa Kemal Atatürk Ebediyete İntikalinin 84. Yılında Anıldı

Kaynak: Haber Kaynağı
  • Yorumlar 0
    OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Olay53.com | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0537 617 89 89