Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Yenilmezlik Serisini Sürdürüyor

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Yenilmezlik Serisini Sürdürüyor
Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, PTT 1. Lig'in 7. haftasında deplasmanda Karadeniz temsilcisi Samsunspor ile golsüz berabere kalarak yenilmezlik serisini...

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, PTT 1. Lig'in 7. haftasında deplasmanda Karadeniz temsilcisi Samsunspor ile golsüz berabere kalarak yenilmezlik serisini sürdürdü.

Maçın ilk 25 dakikasında çok iyi mücadele ettiklerini belirten Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, kazanmak istemelerine rağmen galibiyeti getiren golü bir türlü bulamadıklarını söyledi.

Samsunspor'un bazı kesimlerde üstün olduğunu belirten Kutlu, "Maçın ikinci yarısında çok iyi mücadele oldu. Son 15 dakikasına kadar dengeli giden bir maçtı. Son 15 dakika Samsunspor daha fazla pozisyon üretti. Samsunspor'un önde oynayan Chikeluba Ofoedu çok etkili oldu. Fazla pozisyon vermedik. Kazanmak için gelmiştik. Deplasmanda Samsunspor karşısında bu atmosferde 1 puan da iyidir" dedi.

Kutlu, bundan sonra hem futbol olarak hem de oyun anlamında kendilerini daha da geliştireceklerini ifade etti.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, böylelikle PTT 1. Lig'in ilk 7. haftasında 3 galibiyet, 4 beraberlikle 13 puanla 4. sıradaki yerini korudu. Ayrıca Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, lider Samsunspor ile birlikte yenilmezlik serisini sürdüren ikinci takım oldu.

Kaynak:IHA