Gaziantepspor'a 7 Yabancı Cezası!

Gaziantepspor'a 7 Yabancı Cezası!
Futbol Federasyonu PFDK, 7 yabancıyla mücadele eden Gaziantepspor'un cezasını kesti.

Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Trabzonspor maçında bir süre 7 yabancıyla mücadele eden Gaziantepspor'un 4-0 hükmen yenik sayılmasına karar verdi.
 
Kurul, bugün yaptığı toplantıda,
Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında oynan ve Trabzonspor'un 4-1 galibiyetiyle tamamlanan maçta bir süre 7 yabancıyla mücadele eden Gaziantespor, 4-0 hükmen yenik sayıldı. Karşılaşmada kırmızı kartla Oyun dışında kalan Gaziantespor'un kalecisi Karcemarskas'ın, cezai uygulamalarının kaldırılmasına ilişkin talep ise ret edildi.
 
PFDK, Fenerbahçe'ye 5 bin, Kardemir Karabükspor'a 5 bin, Bursaspor'a 5 bin, Manisaspor'a da 15 bin Lira para cezası verdi.
 
Öte yandan, şike ve teşvik primi eylemlerinde bulunmak şüphesi ve iddiası ile 04.12.2011 tarihinden itibaren idari tedbirli olarak PFDK'ya sevk edilen Şükrü Ongan, vekilinin idari tedbir kararının kaldırılması yönündeki başvurusu üzerine yapılan incelemede, FDT'nin 84. Maddesi dikkate alınarak bu aşamada TFF Hukuk Müşavirliği tarafından konulan idari tedbir kararının kaldırılmasına, karar verildi.