Geleneksel Kendirli İftar programı ve Şehidi Anma programına Yoğun İlgi

Geleneksel Kendirli İftar programı ve Şehidi Anma programına Yoğun İlgi
Kendirli Belediyesi tarafından Recep Tayyip Erdoğan caddesinde 5.si Düzenlen geleneksel iftar programı yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Düzenlenen İftar programına Ak Parti Eski Rize Milletvekili Hasan Karal, Ak Parti Rize İl Başkan Vekili Ali Haydar Er ve Başkan yardımcısı Mehmet Şehitoğlu, Rize Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hamdi Yılmaz, Rize Müftüsü İsmail Yalçın, Kendirli Kültür Eğitim ve Sanat Derneği Yönetim Kurulu, STK Başkan ve yöneticileriyle, Şehit Soner Fazlıoğlu’nun babası Kamil Fazlıoğlu ve kalabalık bir vatandaş topluluğu iştirak etti.

12-025.jpg

İftar öncesi 2017 yılında Batman'ın Kozluk ilçesindeki Bekirhan Jandarma Karakolu'na PKK'lı teröristlerin bombalı araçla düzenlediği saldırıda şehit düşen Kendirli Beldesinden Jandarma Uzman Çavuş Soner Fazlıoğlu'nun Kendirli’deki Şehitlikte kabri başında dualarla anıldı.

Bu yıl Kendirli ‘de 5.kez düzenlen ve Çay Tv tarafından canlı yayınlanan geleneksel iftar programı için Recep Tayyip Erdoğan caddesi araç trafiğine kapatıldı. İftar programına ilgi oldukça yoğundu. Yaklaşık 1500 kişi programa iştirak eti. Şehit Soner Fazlıoğlu ‘nunda seneyi devriyesi olması nedeniyle günü daha’da anlamlı kıldı.

22-041.jpg

Kendirli Belediye Başkanı Alaattin Serdar yaptığı açıklama’da : Bu yıl 5.sini düzenlediğimiz geleneksel iftar programımı ve Şehidimizin anma programına yakından ve uzaktan iştirak eden, mazeretlerini bildirip telefonla arayan herkese çok teşekkür ediyorum ediyorum diyerek sözlerini tamamladı.

00-053.jpg

Her etkinlikte olduğu ÇAYKUR Tırı iftar sonrası iftara katılan yaklaşık 1500 kişiye çay ikram etti

Haber: Osman Köseoğlu